Пројекти

Национална служба за запошљавање, као водећа институција на тржишту рада, представља поузданог партнера и институцију отворену за сваки вид сарадње која за циљ има унапређење положаја незапослених лица на тржишту рада и смањење незапослености у Републици Србији.

У сарадњи са међународним, националним и локалним партнерима са заједничким циљевима у области запошљавања, реализују се пројектне активности које за циљ имају унапређење капацитета Националне службе за пружање квалитетних услуга корисницима, подизање запошљивости, односно стварање нових могућности за запошљавање незапослених, посебно теже запошљивих група на тржишту рада и пружање подршке развоју, планирању и спровођењу политике запошљавања на локалу.

Национална служба за запошљавање поред великог броја пројеката финансираних из различитих извора реализовала је и два директна гранта која су финансирана средствима IPA фондова. 

Ваше предлоге за успостављање сарадње можете упутити попуњавањем обрасца Позива за сарадњу.

За сва питања можете нас контактирати путем имејл адресе: projekti.medjunarodnasaradnja@nsz.gov.rs  

Актуелни пројекти

Реализовани пројекти

ЕУ подршка Нацёналноj служби за запошљавање – ИПА 2013

Пројекти 11.04.2018.

Projekat „Podrška programu zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanja (NSZ)“ je direktni grant dodeljen NSZ iz fonda EU – IPA 2013. Vrednost projekta je 5 miliona evra, od čega je 4,5 miliona donacija EU, a 500.000 evra je obezbeđeno iz nacionalnog budžeta. Trajanje projekta je 38 meseci (2018-2021). Projekat je namenjen teže zapošljivim licima sa evidencije NSZ.

Прочитај више

Обуке за jачање капацитета запослених у НСЗ

Пројекти 03.11.2017.

U okviru projekta tehničke pomoći koji pruža podršku projektu “EU pomoć teže zapošljivim grupama” od aprila 2015. godine održavaju se obuke za zaposlene u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Obuke treba da doprinesu jačanju kapaciteta NSZ za upravljanje sredstvima iz EU fondova pretpristupne pomoći (IPA). Do kraja projekta biće održano ukupno 28 obuka na kojima je učestvovalo više od 200 ljudi zaposlenih u različitim sektorima NSZ.

Прочитај више

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати