Дoгађаjи

15.07.2024.

У Ужицу завршена обука за Дигитални маркетинг

Након успешно завршене онлајн обуке „Дигитални маркетинг“, у просторијама Филијале Ужице Националне службе за запошљавање сертификате је добило 6 полазника. Обука је реализована у оквиру једне групе у периоду од 13. маја до 21. јуна ове године.

Прочитај више
Дoгађаjи

14.06.2024.

У Нишу одржан Регионални специјализовани виртуелни сајам запошљавања и професионалне оријентације и Форум напредних технологија

У овиру овогодишњег осмог Форума напредних технологија у Нишу, Филијала Ниш НСЗ организовала је 12. јуна други регионални специјализовани виртуелни сајам запошљавања и професионалне оријентације на платформи https://nsz-virtuelnisajam.rs а традиционално под слоганом „Кликом до шансе за посао!“.

Прочитај више
Дoгађаjи

14.06.2024.

Дипломцима Машинског факултета у Нишу представљени програми запошљавања

Машински факултет Универзитета у Нишу организовао је 3. јуна ове године сајам запошљавања и стручних пракси на коме је Филијала Ниш Националне службе за запошљавање узела активно учешће и представила своје услуге дипломцима и студентима тог факултета.

Прочитај више
Дoгађаjи

10.06.2024.

У Панчеву понуђено 345 радних места

На градском корзоу у Панчеву је у среду, 5. јуна, одржан је Сајам запошљавања, у организацији НСЗ Филијале Панчево и Градске управе града Панчева. На сајму су 43 послодаваца понудила 345 радних места за раднике различитих занимања и квалификација, а неколико стотина незапослених лица посетило је ову манифестацију.

Прочитај више
Дoгађаjи

04.06.2024.

18 УГОВОРА КОРИСНИЦИМА ПРОГРАМА СТРУЧНЕ ПРАКСЕ ДОДЕЉЕНО У БОРУ

У Скупштинској сали града Бора, 29. маја 2024. године, уручени су уговори корисницима програма праксе који на основу Локалног акционог плана Бор спроводи уз техничку подршку Националне службе за запошљавање.

Прочитај више
Дoгађаjи

04.06.2024.

Одржан Сајам запошљавања у Ивањици

Испостава Ивањица чачанске филијале Националне службе за запошљавање је 31. маја 2024. године организовала други овогодишњи Сајам запошљавања на подручју Моравичког округа. Учествовало је 29 послодаваца из Ивањице, који су исказали потребе за запошљавањем око 70 нових радника, за следеће послове: васпитач, економиста, књиговођа, грађевински инжењер, радник у дрвно-прерађивачкој производњи, административни радник, монтер, кројач, кувар.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.05.2024.

Подршка НСЗ за матуранте Средње стручне школе у Крагујевцу

Средња стручна школа у Крагујевцу је 27. маја 2024. године организовала трећи Интерни сајам запошљавања, на којем је учествовала и крагујевачка филијала Националне службе за запошљавање. Сајам су организовали тим за каријерно вођење и саветовање и тим за дуално образовање Средње стручне школе у Крагујевцу, у сарадњи са Job инфо центром.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.05.2024.

Додељени уговори за стручну праксу у Лесковцу

У свечаној сали Центра за стручно усавршавање у образовању, Филијала Лесковац Националне службе за запошљавање је организовала доделу уговора за послодавце и незапослена лица у оквиру мере стручна пракса.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.05.2024.

Ученици Школе „Царица Јелена“ посетили нишку филијалу Националне службе

У просторијама Филијале Ниш Националне службе за запошљавање, угостили смо ученике и представнике Школе за основно и средње образовање „Царица Јелена“ из Ниша, која више од пола века успешно образује и васпитава децу и ученике са сметњама у развоју.

Прочитај више
Дoгађаjи

28.05.2024.

Сајам запошљавања у Владичином Хану

Први овогодишњи Сајам запошљавања, у организацији врањске филијале Националне службе за запошљавање, одржан је 24. маја 2024. године, у тренинг центру „CONNECTION” у Владичином Хану. Овај догађај је окупио 26 најуспешнијих послодаваца, претежно из Владичиног Хана и Сурдулице, који су исказали потребу за 150 радника.

Прочитај више
Дoгађаjи

28.05.2024.

Форуми послодаваца у Новој Вароши и Сјеници

У организацији Филијале Пријепоље Националне службе за запошљавање, одржани су трећи и четврти Форум послодаваца 22. и 23. маја 2024. године, у испоставама у Новој Вароши и Сјеници. Форумима су присуствовали представници послодаваца са територија ових општина, представници локалних самоуправа, као и други партнери НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

27.05.2024.

Представљање услуга и мера ђацима у Подунавском округу

У току протекле недеље у просторијама четири средње школе: ЕУШ Вук Караџић Велика Плана, Техничке школе Велика Плана, Економско-трговинске школе Смедерево и Техничке школе Смедеревo, за ђаке завршних година школовања одржане су презентација мера и услуга које пружа Национална служба за запошљавање. Услуге су презентовале Невена Банчов, начелница Одељења за посредовање и Александра Богић, начелница Одељења за програме запошљавања, образовање и обуке у смедеревској Филијали НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

23.05.2024.

Признања за Филијалу Пожаревац

Претходна недеља у Филијали Пожаревац Националне службе за запошљавање је била улепшана значајним признањима за успешну сарадњу и изузетан допринос у раду основних и средњих школа на територији града Пожаревца. Само у једној недељи, филијала је добила три захвалнице.

Прочитај више
Дoгађаjи

22.05.2024.

Филијала Ниш представила своје програме на Гастро-туристичком фестивалу

Филијала Ниш Националне службе за запошљавање je узела активно учешће на 11. међународном Гастро-туристичком фестивалу, који је одржан 17. и 18. маја у Нишу и том приликом представила је своје услуге и програме запошљавања.

Прочитај више
Дoгађаjи

21.05.2024.

Форуми послодаваца у Борском округу

Борска филијала Националне службе за запошљавање организовала је форуме послодаваца у Бору, Неготину и Кладову у периоду од 14. до 16. маја. Форуми су организовани у сарадњи са локалним самоуправама, а присуствовали су представници 56 послодавaца из приватног и јавног сектора Борског округа. Том приликом, присутнима су представљени програми и мере активне политике запошљавања планиране у 2024. години, како на основу републичких јавних позива, тако и јавних позива који се односе на локалне акционе планове запошљавања.

Прочитај више
Дoгађаjи

20.05.2024.

Одржан форум за прибојске послодавце

Представљање јавних позива Националне службе за запошљавање за 2024. годину реализовано је на Форуму послодаваца 16. маја у простору Регионалног иновационог центра Стартап у Прибоју, уз присуство представника 28 прибојских компанија и локалне самоуправе.

Прочитај више
Дoгађаjи

17.05.2024.

У Новом Саду одржан Сајам запошљавања и стручног усавршавања

У Високој пословној школи струковних студија у Новом Саду 15. маја је одржан четврти Сајам запошљавања и стручног усавршавања, на којем је своје програме и услуге намењене младима, представила и Национална служба за запошљавање.

Прочитај више
Дoгађаjи

16.05.2024.

Ђацима у Белој Цркви представљене мере и услуге НСЗ

У просторијама Техничке школе „Сава Мунћан“ у Белој Цркви почетком ове седмице је за ђаке завршне године школовања одржана друга по реду презентација мера и услуга које пружа Национална служба за запошљавање. Услуге су презентовале Виолета Антонијевић, начелница Одељења за посредовање и Емануела Марина Мохан, шефица Одсека за програме запошљавања, образовање и обуке у вршачкој Филијали НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

13.05.2024.

На Сајму запошљавања у Жагубици 200 слободних послова

У сарадњи са својим испоставама у Жагубици и Петровцу на Млави, Филијала Пожаревац Националне службе за запошљавање је 9. маја организовала Сајам запошљавања у просторијама Културно просветног центра „Јован Шербановић“ у Жагубици.

Прочитај више
Дoгађаjи

30.04.2024.

Пет форума за послодавце Јабланичког округа

У сарадњи са локалним самоуправама и социјалним партнерима на подручју Јабланичког округа, Филијала Лесковац Националне службе за запошљавање реализовала је, у периоду од 17. до 23. априла, пет инфо сесија за послодавце, којима су презентоване услуге и актуелни јавни позиви и конкурси НСЗ за ову годину.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

У Пријепољу одржан први Сајам запошљавања и образовања

У организацији Филијале Пријепоље Националне службе за запошљавање, у хотелу „Парк” 25. априла је одржан Сајам запошљавања, који је по први пут у том граду пратио и Сајам образовања. На манифестацији је учествовало 28 послодаваца који су понудили oкo 160 слободних радних места, као и 9 средњошколских и високошколских образовних институција које су представиле своје смерове и образовне профиле.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

Форуми послодаваца у Ивањици и Чачку

Поводом реализације активности Нациолналне службе за запошљавање, предвиђених Програмом рада за 2024. годину, 23. априла у Ивањици и 25. априла у Чачку одржани су форуми послодаваца у организацији Филијале Чачак НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

29.04.2024.

Привредници Алексинца и Ражња информисани о јавним позивима за ову годину

У великој сали алексиначког Дома културе, представници Филијале Ниш НСЗ 25. априла су одржали презентацију расписаних јавних позива за 2024. годину и програма из пројекта „Гаранција за младе“.

Прочитај више
Дoгађаjи

26.04.2024.

У Параћину 24 послодавца понудило посао за 300 радника

На Сајму запошљавања јагодинске Филијале НСЗ и Општине Параћин, који је 19. априла одржан у сали Регионалног иновационог стартап центра у Параћину, учествовала су 24 послодавца из тог и околних градова, који су, због ширења пословања, имали потребу за запошљавањем на разним позицијама преко 300 радника различитог нивоа и врсте квалификација.

Прочитај више