Дoгађаjи

24.06.2022.

У Кладову додељени уговори за Стручну праксу

У оквиру реализације Локалног акционог плана запошљавања, седам младих особа са евденције незапослених у Кладову, од којих пет са средњом и две са високом стручном спремом, добило је уговоре за укључење у Програм стручне праксе.

Прочитај више
Дoгађаjи

16.06.2022.

Представници НСЗ на конференцији Подршка привреди

Представници Одељења за развој односа са послодавцима Националне службе за запошљавање учествовали су на конференцији „Подршка привреди“, која је, 15. јуна у Београду, окупила бројне компаније из различитих делатности, као и представнике Развојне агенције Србије и Фонда за развој Републике Србије.

Прочитај више
Дoгађаjи

15.06.2022.

Одржан скуп размене искустава у оквиру пројекта НОВА

У оквиру пројекта „Нова партнерства и могућности за иновативне и одрживе приступе социјалној интегацији и интеграцији на тржиште рада рањивих група - НOВА“ одржан је Peer review догађај на тему развоја интегрисаних услуга у циљу побољшања положаја корисника новчане социјалне помоћи, који је одржан 9 и 10. јуна 2022. године у Врњачкој Бањи.

Прочитај више
Дoгађаjи

14.06.2022.

Привредни форум у Опову

Представници панчевачке Филијале Националне службе за запошљавање учествовали су на Привредном форуму „Опово 2022-Локална самоуправа по мери привреде“, који је у организацији Општинске управе Опово одржан 10. јуна у великој сали културног центра.

Прочитај више
Дoгађаjи

09.06.2022.

Зрењанински сајам запошљавања понудио 450 радних места

У зрењанинској хали спортова „Звонимир Звонко Вујин“, крајем маја, Филијала Зрењанин НСЗ реализовала је 24. сајам запошљавања. Након двогодишње паузе, условљене епидемиолошким условима, за кадровско оснаживање определила су се 42 послодавца

Прочитај више
Дoгађаjи

01.06.2022.

НСЗ на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду

Национална служба за запошљавање је, у складу са вишегодишњом традицијом и ове године учествовала на Пољопривредном сајму у Новом Саду и имала штанд у хали Мастер, у организацији Покрајинске службе АП Војводине и Филијале Нови Сад.

Прочитај више
Дoгађаjи

27.05.2022.

Представници НСЗ на Конференцији Кластера ФАЦТС

Представници Сектора за подршку запошљавању Националне службе за запошљавање учествовали су на конференцији којом је обележено 12 година рада Кластера модне и одевне индустрије Србије ФАЦТС, 23. маја у Београду.

Прочитај више
Дoгађаjи

23.05.2022.

У Нишавском округу 10 локалних споразума запошљавања

Ове године је 10 локалних самоуправа, од 12, колико их има у Нишавском округу потписало споразуме са Филијалом Ниш НСЗ о реализацији програма активне политике запошљавања и одредило мере којима ће заједно са НСЗ дати подстицај запошљавању.

Прочитај више
Дoгађаjи

20.05.2022.

Око 140 слободних радних места на сајму запошљавања у Неготину

На сајму запошљавања који је 19. маја организовала Испостава Неготин борске филијале Националне службе за запошљавање, 19 послодаваца је понудило око 140 слободних радних места. Тражили су се радници машинске, техничке, хемијско-технолошке, грађевинске, саобраћајне, електро, угоститељске и туристичке струке. Посао су могли наћи и медицински техничари, неговатељице, новинари, комерцијалисти, трговци, административни радници, фризери и већи број неквалификованих радника.

Прочитај више
Дoгађаjи

20.05.2022.

Караван запошљавања у Лозовику

Мобилни тим саветника смедеревске филијале Националне службе за запошљавање, организовао је 16. маја „Караван запошљавања“ у МЗ у Лозовику. Циљ „Каравана запошљавања“ је да се незапослени у неразвијеним и мање развијеним општинама укључе у програм услуга које пружа НСЗ.

Прочитај више
Дoгађаjи

13.05.2022.

Заједно до истог циља

На сајму запошљавања LINK2JOB, који је одржан у хотелу „Метропол“ у организацији Центра за развој каријере компаније LINK2JOB, Национална служба за запошљавање представила је своје програме и мере активне политике запошљавања.

Прочитај више
Дoгађаjи

09.05.2022.

Млади у Чачку бирају успех

Уз присуство око 30 незапослених у просторијама Филијале Чачак НСЗ 5. маја је одржана презентација програма „Унапређење запошљивости младих кроз радне праксе“ и пратеће онлајн платформе „Бирам успех“, чији је циљ да младима обезбеди развијање вештина које ће им повећати могућности да пронађу посао а послодавцима прилику за селекцију обучених практиканата за будућа запошљавања.

Прочитај више
Дoгађаjи

05.05.2022.

У Лозници одржан сајам запошљавања и образовања

Сајам запошљавања и образовања, који је прошлога петка лозничка Филијала Националне службе за запошљавање организовалау у станови за физичку културу „Лагатор“, привукао је велики број послодаваца и тражилаца запослења, ученика основних и средњих школа, као и представнике свих лозничких средњошколских и две високошколске установе.

Прочитај више
Дoгађаjи

21.04.2022.

На сајму запошљавања у Кикинди 307 слободних радних места

На Кикиндском сајму запошљавања 24 послодавца је незапосленим суграђанима понудило око 307 слободних радних места свих профила, а највећа потражња је била за радницима у производњи, трговини и администрацији. Сајам је посетило преко 900 незапослених који су се том приликом представили послодавцима и предали им своје радне биографије.

Прочитај више
Дoгађаjи

21.04.2022.

Град Београд наставља да субвенционише самозапошљавање

Директор Филијале за град Београд Националне службе за запошљавање Кенан Хајдаревић и градски секретар за привреду Милинко Величковић потписали су данас Споразум о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2022. годину.

Прочитај више
Дoгађаjи

21.04.2022.

На сајму запошљавања у Блацу посао за 100 радника

У холу Дома културе у Блацу, на сајму запошљавања, који је 19. априла организовала Филијале Прокупље, 14 послодаваца је понудило 100 слободних радних места. Поред послодаваца са територије општине Блаце, на сајму су учествовала и два послодавца из суседне општине Куршумлија и из Крушевца

Прочитај више