Бирамо кадрове за вас

Национална служба за запошљавање ће вам помоћи у селекцији кандидата за запошљавање.

Селекција кандидата подразумева психолошку процену способности, особина личности и мотивације за конкретно радно место. Неопходно је да нам доставите детаљан опис послова, како бисмо програм и критеријуме психолошке процене ускладили са вашим потребама.

Ако као послодавац нисте у могућности да самостално обезбедите одговарајуће кандидате за своју фирму, Национална служба за запошљавање вам може помоћи да решите проблем. Поседујемо највећу базу података о тражиоцима запослења на националном нивоу. Тражиоци запослења су евидентирани по квалификацијама, радном искуству и стручности. Осим формалних квалификација, знања и вештина, располажемо и информацијама о неформалном и додатном образовању, знањима и вештинама које поседују тражиоци запослења, као и о реалном радном искуству кандидата и њиховој стручности који не морају бити у вези са њиховом формалном квалификацијом.

За вас можемо извршити прелиминарну селекцију и селекцију тражилаца запослења који одговарају условима као и условима конкретног посла.

Поступком прелиминарне селекције за вас можемо изабрати кандидате са евиденције Националне службе који задовољавају критеријуме које дефинишете као послодавац као и услове конкретног посла. У договору са вама утврђујемо начин на који ће вас кандидати контактирати (достављање радне биографије, телефонски контакт или долазак кандидата на разговор код послодавца). Постоји могућност и заказивања групног разговора са кандидатима у просторијама Националне службе, уз присуство послодавца или код послодавца, уз присуство представника Националне службе.

Шта још можемо да урадимо за вас? Потребни су Вам кадрови одређеног профила којих има мало или нема на евиденцији? Уколико на евиденцији тражилаца запослења Националне службе нема кандидата са потребним знањима, вештинама и компетенцијама за обављање конкретних послова, имате могућност да се укључите у програм обуке на захтев послодавца и у складу са вашим стандардима посла, у вашим условима, организујете обуку и на тај начин обезбедите себи одговарајући кадар, а уз стручну помоћ и финансијску подршку Националне службе. 

Такође, стандардно вам нудимо услугу бесплатног оглашавања слободних радних места у листу «Послови», али и на нашој интернет страници, затим на огласним таблама наших филијала и служби. У потрази за одговарајућим радницима можете доћи и лично, и у надлежној филијали Националне службе поднети «Пријаву потребе за запошљавањем». Образац Пријаве можете преузети са сајта Националне службе. Пријаву можете доставити поштом, електронском поштом или факсом.

Бројеве телефона и адресе надлежних филијала Националне службе послодавци могу добити путем позивног центра, на број 0800/300-301, или на нашој интернет страници, у делу контакт.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати