Дoгађаjи

09.06.2022.

Зрењанински сајам запошљавања понудио 450 радних места

У зрењанинској хали спортова „Звонимир Звонко Вујин“, крајем маја, Филијала Зрењанин НСЗ реализовала је 24. сајам запошљавања. Након двогодишње паузе, условљене епидемиолошким условима, за кадровско оснаживање определила су се 42 послодавца

Тражени су радници различитих профила, од I до VII степена стручне спреме, за 449 радних места: кројачи, шивачи, заваривачи, продавци, агенти продаје, комерцијалисти, магационери, пакери, возачи, оператери у производњи, референти, CNC оператери, конобари, кувари, помоћни радници у кухињи, радници обезбеђења, инжењери електротехнике и машинства,  преводиоци за немачки језик, економисти, инжењери заштите биља, агрономи и други.

Зрењанинци, који су веома спремни да прихвате посао у другом граду, и на овом сајму запошљавања су искористили прилику да запослење потраже код послодаваца из Зрењанина, али и Новог Сада и Бечеја. 

Током предходна 23 сајма запошљавања које је НСЗ организовала у Зрењанину или некој од испостава Филијале, од 2005. године, послодавци су тражили 5.754 радника и запослили  4.581 лице са евиденције незапослених.