Послови

20.04.2023.

Виши / струковни лабораторијски техничар; Виши / струковни радиолошки техничар

УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ

УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ

расписује конкурс за пријем у радни однос на одређено време у трајању до 3 месеца са пуним односно скраћеним радним временом због привремено повећаног обима посла
у складу са позитивним прописима и то:

ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИК СА ВИШОМ/ВИСОКОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ – 2 ИЗВРШИОЦА

I за Центар за пријем и збрињавање ургентних стања-УЦ

1 виши/струковни лабораторијски техничар на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца за Одсек за претрансфузиона испитивања и хемовигиланцу

II за Центар за нуклеарну медицину са позитронском емисионом томографијом-ПЕТ

1 виши/струковни радиолошки техничар у дијагностици на одређено време због привремено повећаног обима посла у трајању до 3 месеца

Услови: високо образовање; на струковним студијама првог степена (основне струковне студије) по пропису који уређује високо образовање почев од 10 септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године по пропису који је уређивао високо образовање до 10 септембра 2005. године; положен стручни испит.

ОСТАЛО: Заинтересовани кандидати уз пријаву као доказ о испуњењу наведених услова подносе следећа документа:
• кратка пословна биографија (са контакт подацима)
• оверену фотокопију дипломе о завршеној школи са којом кандидат конкурише

• оверена фотокопија уверења о положеном стручном испиту
• доказ о радном стажу, уколико кандидат има радног стажа (листинг из ПИО
фонда копија радне књижице и друго)
• уверење о држављанству

Опис послова за радно место утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Универзитетског клиничког центра Србије и кандидатима је доступан на увид у просторијама Службе за правне послове Универзитетског клиничког центра Србије радним данима од 14 до 15 часова.

Пријаве и доказе о испуњењу услова кандидати могу предати лично архиви Универзитетског клиничког центра Србије, или послати поштом на адресу: Универзитет клинички центар Србије, ул.Пастерова бр.2, 11000 Београд, са назнаком „за конкурс за запошљавање“.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор.

Кандидати ће о одлуци о избору за пријем у радни однос бити обавештени на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије.

Кандидат, који буду изабран по овом конкурсу дужан је да, ради заснивања радног односа, достави оверену фотокопију лиценце или оверену фотокопију решења о упису у одговарајућу комору здравствених радника, као и лекарско уверење о здравственој способности у складу са позитивним прописима. Тек након доношења наведених докумената, могуће је заснивање радног односа.

Рок за подношење пријава истиче 8-ог дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање и Министраства здравља РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити узете у разматрање.