Саопштења

10.04.2024.

У Вршцу Сајам запошљавања 17. априла

Филијала Вршац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 17. априла, од 10 до 12 часова, у Конгресној сали Хотела „Србија“, Светосавки трг бр. 12.

Учешће на сајму је најавило 18 послодавца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Вршцу и околини, који су пријавили потребе за запошљавањем преко 230 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме.

Тражени ће бити: радници у производњи, помоћни радници, агенти теренске продаје, продавци, агенти осигурања, возачи, виљушкаристи, собарице, конобари, кувари, биолози, хемичари, фармацеути...

Учешће на догађају потрврдили су послодавци: „Хемофарм“, „Интертрон“, „Телеком Србија“, „Хотел Србија“, „Јела трејд“ „Вила Брег“ и други.

Вршачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане да посете Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца предају своје радне биографије и у непосредном разговору представе своје квалификације, знање и радно искуство.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на Сајму све детаљне информације  могу  добити у Филијали Вршац, улица Феликса Миликера 21, или преко броја телефона 013/802-412.