Саопштења

23.03.2023.

У Ваљеву Сајам запошљавања 7. априла

Филијала Ваљево Националане службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак, 7. априла од 10 до 13 сати, у просторијама „Омни центра“ у оквиру Регионалног Сајма привреде „СПРЕГ 2023“, ул. Кнеза Михаила бр. 88.

На сајму ће учествовати око 20 послодаваца, који имају потребу за запошљавањем преко 500 нових радника. Највише слободних послова биће понуђено лицима машинских, електро и металских занимања, од трећег до седмег степена стручне спреме (металостругари, металоглодачи, металобрусачи, оператери на машинама за бризгање пластике, оператери у штампи, механичари, дипломирани машински и електро инжењери различитих смерова). У понуди су и радна места за монтажере, складиштаре, виљушкаристе, операторе у производњи, агенте продаје, економисте....    

Незапослена лица имаће прилику да на Сајму предају своје радне биографије и конкуришу за радна места која ће понудити неке од највећих компанија у Колубарском округу:  Холдинг корпорација „КРУШИК“, „HANSGROHE”, “BIZERBA”, “ГОРЕЊЕ“, „VALLY“, „ТУРНА ПЛАСТИК“, „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“, „СЛОДЕЛ“,  „PUBLIK“, „МПК ТРЕЈД“, „МПК АЛАТНИЦА“ ..... 

Послодавци ће на Сајму моћи да представе своје компаније незапосленим суграђанима и да се ближе упознају са потенцијалним кандидатима за посао. 

Током трајања сајма, ваљевска филијала НСЗ ће, у сарадњи са градом Ваљево, Привредном комором, Академијом струковних студија Западна Србија и Факултетом за здравствене и пословне студије Универзитета Сингидунум, организовати трибину посвећену темама: „Квалитетан пороцес регрутације и селекције - изазови за тражиоце посла, послодавце и образовни систем“' и „Са дипломом до посла: Како премостити јаз између дипломаца и послодаваца?“.