Саопштења

25.04.2023.

У Сокобањи Сајам запошљавања 28. прила

У организацији зајечарске филијале Националне службе за запошљавање, у сали хотела Моравица у Сокобањи биће одржан Сајам запошљавања, у петак, 28. априла, са почетком у 11 часова.

Потребе за запошљавањем нових радника на сајму ће представити 15 послодавца који ће понудити око 500 слободних радних места. Овако велика понуда послова биће захваљујући доласку на сајам три кинеске фирме које послују у систему корпорације Зиђин из Бора.

Најтраженији ће бити радници из области рударства: рудари, рударски, машински и електротехничари, механичари, инжењери рударства, возачи, као и радници других техничких занимања. У понуди ће бити и 100 радних места за шиваче текстилне фабрике из Алексинца, док ће осталим послодавцима бити потребни и конобари, шанкери, кувари, рецепционери, трговци и слично.

Поред директног контакта са послодавцима и могућности да се представе и предају им своју радну биографију, незапослени ће на штанду Националне службе за запошљавање моћи да добију све информације о актуелним програмима и конкурсима за коришћење олакшица при запошљавању.