Саопштења

13.10.2023.

У Смедереву Сајам запошљавања 18. октобра

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање, у сарадњи са Оптинском управом Смедеревске Паланке, организује у среду, 18. октобра, Сајам запошљавања, у свечаној сали (приземље) Nesam Crystal Hall у Смедеревској Паланци, на адреси Главашева 70/3, са почетком у 10 сати.

Учешће на сајму потврдило је 18 послодаваца са територије Смедеревске Паланке и Велике Плане, који су огласили 336  слободних радних места за раднике различитих профила занимања и степена квалификације.

Компаније које ће учествовати су:  Kyungshin Cable Europe, Водотермика инжењеринг, Технолив - комерц, Alpha Textil, ПБП Весна Азања, ТФИ Плус 2022, Engineering and Industrial Consulting, Удружење особа са церебралном и дечијом парализом „Воља за животом“, Борбени сложени системи, Павковић, Bella P 2013, Крњоланд, Pei East, Сто посто, Супериор, МСА Електрик, CMANA, ПД Винарија Деспотика.

Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: инжењери машинске и електро струке, бравари, заваривачи, хидрауличари, електричари, оператери у производњи,  радници на преради воћа и поврћа, тесари, зидари, армирачи, магационери, шивачи, оператери, глодачи и стругари на ЦНЦ машинама, конобари, кувари, шанкери, лични пратиоци, персонални асистенти...

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају добру прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама, условима рада и конкуришу за посао.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV). Пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.