Саопштења

17.10.2023.

У Пожаревцу Сајам запошљавања 25. октобра

Филијала Пожаревац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у среду, 25. октобра, од 10 до 14 сати, у Центру за културу у Пожаревцу, ул. Јована Шербановића 1.

Планирано је да се на овогодишњем сајму представе послодавци који су заинтересовани за пријем већег броја незапослених лица у радни однос. Незапослени ће имати прилику да за себе потраже радно место у области транспорта, администрације, машинским делатностима, прехрамбеној индустрији и другим секторима привреде. У понуди ће бити послови за возаче различитих категорија, куваре, угоститеље, продавце, раднике обезбеђења, професоре страних језика, административце и друга занимања свих образовних нивоа.

Пожаревачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане, као и оне који траже промену запослења, да дођу на Сајам запошљавања, понесу своје радне биографије и у непосредном контакту са послодавцима прикупе конкретне информације о понуђеним радним позицијама и конкуришу за посао. 

На штанду НСЗ сви заинтересовани моћи ће да се упознају са услугама и актуелним програмима за подршку запошљавању, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у састављању радне биографије (ЦВ).