Саопштења

04.03.2022.

У Новом Саду сајам запошљавања 9. марта

Националнa службa за запошљавање (НСЗ) - Филијалa Нови Сад позива послодавце и незапослена лица на 31. Сајам запошљавања у организацији Града Новог Сада и Филијале НСЗ Нови Сад. Сајам запошљавања ће се одржати у оквиру сајма образовања „Путокази“, 09. марта 2022. године од 10 до 15 часова у аули (холу) Мастер центра Новосадског сајма, улица Хајдук Вељкова бр.11.

Пријава послодаваца за учешће на сајму запошљавања је у току и врши се лично у Филијали Нови Сад или позивом на број телефона 021/488-55-21 или е-маил dragana.jaksic@nsz.gov.rs Послодавци ће бити у могућности да на сајму искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата и могућност коришћења финансијских олакшица при запошљавању. У оквиру сајма ће бити организован и Форум послодаваца на којем ће заинтересованим послодавцима бити презентовани Јавни позиви Националне службе за подршку запошљавању.

Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослена лица да пре доласка на сајам заврше Обуку за активно тражење посла која је од сада доступна и на онлине платформи.