Саопштења

23.03.2023.

У Лесковцу 30. марта Сајам запошљавања

Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује 37. Sајам запошљавања, у четвртак 30. марта, у 11.00 сати, у спортској хали „Партизан“ у Лесковцу, ул. Пана Ђукића бб.

На првом овогодишњем сајаму запошљавања учешће је најавило 30 послодаваца из области дрвопрерађивачке, текстилне и индустрије грађевинског материјала, производње и прераде хране, електроиндустрије, услуга осигурања и трговине.

Они су исказали потребу за запошљавањем више од 450 лица различитих профила занимања: дипл.економисти, менаџери, правници,  инжењери техничких струка, шивачи, столари, тапетари, кувари, конобари, рецепционери, монтери намештаја, машински механичари,  електричари, оператери, магационери, пакери, возачи, виљушкаристи, продавци, касири, агенти продаје осигурања и радници за рад у производњи.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).