Саопштења

13.04.2023.

У Ивањици Сајам запошљавања 21. априла

Испостава Ивањица чачанске филијале Националне службе за запошљавање организује други овогодишњи Сајам запошљавања на подручју Моравичког округа, у петак 21. априла, од 11 до 13 часова, у Гимназији у Ивањици, на адреси 13. септембар бр. 58.

И за овај сајам је обезбеђена изузетно богата понуда слободних послова. Учешће  је, до сада, потврдило 20 послодаваца, који су пријавили потребе за запошљавањем више од 50 нових радника различитих образовних профила и нивоа квалификација.

Тражени ће бити менаџери, возачи, радници у дрвнопрерађивачкој производњи и угоститељској делатности, а потребе су исказане и за радницима свих нивоа квалификација, који ће бити ангажовани на јавним радовима.

На Сајму ће, између осталих, бити присутне и компаније: Матис, Милутиновићи, Crown forest, Prezident, TIS, ЈКП Комунално, Друштво за церебралну и дечију парализу Ивањица, Црвени крст, МНРО ...

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Ивањици, искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије (CV) и у непосредном разговору представе им своје квалификације, знање и радно искуство.