Саопштења

26.03.2024.

У Бору Сајам запошљавања и професионалне оријентације 2. и 3. априла

Борска Филијала Националне служба за запошљавање организује Сајам запошљавања и професионалне оријентације у уторак и среду, 2. и 3. априла, у горњој галерији Установе Спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору, ул. Зелени булевар бб.

Учешће на Сајму запошљавања, који ће бити одржан 2. априла од 11 до 13 сати, најавило је око 20 послодавaца. Очекује се понуда од преко 200 слободних радних места за различите профиле занимања и степене квалификација, пре свега из области рударства, металургије, саобраћаја, машинства, електротехнике, грађевине, безбедности и здравља на раду, али и угоститељства, трговине, економије, права и администрације...

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Бору, информишу се о слободним радним местима и искористе прилику да успоставе контакт са већим бројем послодаваца и предају им свoје радне биографије.

Другог дана манифестације, 3. априла, од 12 до 15 сати биће одржан Сајам професионалне оријентације на ком се очекује учешће десетак средњих школа, пре свега са подручја борског округа, које ће презентовати своје смерове, образовне профиле и наставне програме.

Позивамо ученике основних школа да дођу на сајам професионалне оријентације како би добили релевантне информације о мрежи образовних установа у региону и њиховој понуди, као и помоћ у правилном избору занимања.