Саопштења

20.03.2024.

Суботичка Филијала позива на Сајам запошљавања

Филијала Суботица Националне службе за запошљавање позива послодавце и незапослене суграђане да се пријаве за учешће на Сајму запошљавања који ће бити одржан у петак 12. априла, од 10 до 13 часова, у просторијама Филијале, у улици Јована Микића бр. 12.

Заинтересовани послодавци своје учешће на сајму могу пријавити најкасније до 31. марта преко е-маил адресе tijana.kerleta@nsz.gov.rs, а све додатне информације могу се добити и преко броја телефона: 024/644-618

Такође, позивамо и тражиоце запослења да се пре доласка на сајам јаве својим саветницима за запошљавање ради евидентирања учешћа и добијања додатних информација о припреми за ову манифестацију. 

На Сајму запошљавања незапосленима је омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора за посао, кандидати имају прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар утисак, и истовремено предају пријаву за запослење и радну биографију (CV) већем броју послодаваца и конкуришу за већи број слободних послова, према властитом избору.

У непосредном контакту са кандидатима за посао послодавци преузимају њихове радне биографије, обављају  прелиминарне разговоре или се на лицу места договарају о условима запошљавања. На предстојећем сајму запошљавања у Суботици очекује се учешће око 25 послодаваца.