Послови

20.03.2024.

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА”

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА”

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА”
11000 Београд, Немањина 2

Руководилац финансијско-рачуноводствених послова

УСЛОВИ: Високо образовање, (економске струке): на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; знање рада на рачунару; најмање пет година радног искуства. Кандидат је обавезан да достави: пријаву на оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); очитану личну карту; доказ о траженом радном искуству.

Медицинска сестра-техничар
2 извршиоца

Медицинска сестра-техничар
на одређено време до повратка запосленог са боловања
5 извршилаца

УСЛОВИ: средње образовање; стручни испит; најмање шест месеци радног искуства у струци. Кандидат је обавезан да достави: пријаву на оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); лиценца (фотокопија); очитану личну карту; стручни испит (фотокопија); доказ о траженом радном искуству.

Сервирка

Курир

УСЛОВИ: средње образовање или изузетно основно и радно искуство на тим пословима. Кандидат је обавезан да достави: пријаву на оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној средњој, сведочанство о завршеној основној школи и доказ о радном искуству на тим пословима (фотокопија); очитану личну карту.

ОСТАЛО: Пробни рад од три месеца. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране. Пријаве на оглас се достављају искључиво, на наведену адресу, са назнаком: „пријава на оглас”, у року од 8 дана од дана објављивања огласа. Одлука о избору кандидата биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка конкурса. Сви подносиоци пријава који су испунили услове огласа и били на разговору биће е-поштом обавештени о одлуци о избору кандидата у року не дужем од 7 радних дана од дана доношења одлуке. Достављена документа се неће враћати учесницима огласног поступка. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности ради пријема у радни однос.Подаци се не могу користити у друге сврхе.Подацима рукује и податке обрађује Специјална болница „Свети Сава”.