Саопштења

15.12.2023.

Специјализовани виртуелни сајам запошљавања у Нишу

Филијала Ниш Националне службе за запошљавање организује Специјализовани виртуелни сајам запошљавања у оквиру Форума напредних технологија који се традиционално држава седми пут за редом.

Сајам се одржава у четвртак 21. децембра 2023. године у термину од 10-14 часова, на платформи www.nsz-virtuelnisajam.rs  коришћењем иновативне технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

На Специјализованом виртуелном сајму запошљавања могу учествовати сви који су заинтересовани, без обзира да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација учесника сајма на wеб платформи www.nsz-virtuelnisajam.rs је једноставна, а након исте -  сви који су се регистровали као корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи (обезбеђена политика приватности).

Поред могућности да се директно пријаве на понуђене послове тражиоци посла имаће и прилику да  директно разговарају са послодавцима из бројних компанија које ће бити присутне на платформи (chat опција, кликом на штанд са називом компаније), моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (CV), како водити интервју са послодавцем, итд. Такође, имаће ће прилике и да се информишу о Форуму напредних технологија који се истог дана организује у Научно технолошком парку у Нишу.

На Специјализованом виртуелном сајму запошљавања биће присутни и партнери сајма о којима ће тражиоци запослења имати прилике да се информишу и да се упознају  како о њиховим начину рада тако и са бројним могућностима додатне едукације и усавршавања вештина које нуде.