Послови

24.01.2024.

Социјални радник; Психолог; Доктор медицине специјалисте психијатрије; Медицинска сестра – техничар

ИНСТИТУТ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЉЕ 11000 Београд

ИНСТИТУТ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЉЕ
11000 Београд, Милана Кашанина 3

 

Социјални радник у осталим стационарним установама које обављају психијатријску делатност
на одређено време, на замени привремено одсутног запосленог

УСЛОВИ: високо образовање: на студијама другог степена (мастер академске студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; здравствена способност утврђена од стране надлежног здравственог органа; пробни рад у трајању од 6 месеци.

 

Психолог
у осталим стационарним установама које обављају психијатријску делатност, на одређено време на замени привремено одсутног запосленог

УСЛОВИ: високо образовање: на студијама другог степена (мастер академске студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; здравствена способност утврђена од стране надлежног здравственог органа.

 

Доктор медицине специјалисте психијатрије
у осталим стационарним установама које обављају психијатријску делатност, на одређено време на замени привремено одсутног запосленог

УСЛОВИ: високо образовање: на интегрисаним академским студијама по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из психијатрије или неуропсихијатрије, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена одговарајућа; специјализација из психијатрије или неуропсихијатрије, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; стручни испит; лиценца; специјалистички испит; најмање три године и шест месеци радног искуства у звању доктора медицине документовано радном књижицом или изводом из ПИО Фонда; здравствена способност утврђена од стране надлежног здравственог органа.

 

Медицинска сестра – техничар
у осталим стационарним установама које обављају психијатријску делатност, на одређено време на замени привремено одсутно запосленог
2 извршиоца

УСЛОВИ: средње образовање; стручни испит; лиценца; најмање шест месеци радног искуства у наведеном звању (документовано радном књижицом или изводом из ПИО Фонда); здравствена способност утврђена од стране надлежног здравственог органа.

 

ОСТАЛО: кандидати подносе: пријаву на јавни оглас - молбу, радну биографију, фотокопију дипломе о завршеној школи, уверење о положеном стручном испиту, копију лиценце или решење. Тражена документа се подносе у неовереним фотокопијама. Изабрани кандидати дужни су у року од 3 дана од дана објављивања одлуке о избору доставе документа у оригиналу или у овереним фотокопијама: диплома, уверење о положеном стручном испиту, лиценца, доказ о радном искуству (радна књижица или извод из ПИО Фонда), као и уверење о здравственој способности утврђено од стране надлежног здравственог органа. Одлука о избору кандидата ће бити објављена на сајту Института за ментално здравље www.imh.org.rs и неће се достављати учесницима огласа. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Пријаве доставити на наведену адресу, са назнаком “За јавни оглас” или предати лично у писарницу Института, у року од 8 дана од дана објављивања огласа.