Послови

04.09.2023.

Службеник за јавне набавке; Виши лабораторијски техничар; Медицинска сестра – техничар

ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ СРБИЈЕ 11000 Београд

ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ СРБИЈЕ
11000 Београд, Светог Саве 31

 

Службеник за јавне набавке
на одређено време до шест месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Високо образовање: на основним академским студијама у обиму од 240 ЕСПБ, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године, на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; знање рада на рачунару; положен стручни испит за службеника за јавне набавке, у складу са законом; најмање три године радног искуства. Кандидат је дужан да уз пријаву достави и радну биографију и фотокопије: дипломе, уверења о положеном стручном испиту за службеника за јавне набавке.

 

Виши лабораторијски техничар
на одређено време до шест месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Високо образовање: на струковним студијама првог степена (основне струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; стручни испит; лиценца; најмање шест месеци радног искуства у наведеном звању. Кандидат је дужан да уз пријаву достави радну биографију и фотокопије: дипломе, уверења о положеном стручном испиту, лиценце.

 

Медицинска сестра – техничар у трансфузиологији
на одређено време до шест месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: средње образовање; стручни испит; лиценца; завршен специјалистички испит за рад у служби за трансфузију крви; најмање шест месеци радног искуства у наведеном звању. Кандидат је дужан да уз пријаву достави радну биографију и фотокопије: дипломе о стеченом средњем образовању, уверења о положеном стручном испиту, дипломе о стеченом специјалистичком образовању за образовни профил медицински техничар за рад у трансфузији крви, лиценце.

 

ОСТАЛО: Одлука о избору кандидата биће објављена на сајту Института за трансфузију крви Србије www.nbti.org.rs у делу Огласи и конкурси и неће се достављати учесницима јавног конкурса.
Пријаве се подносе поштом или лично на наведену адресу Института, у року од 8 дана од дана објављивања огласа. Достављена документа се не враћају. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.