Саопштења

17.10.2023.

Сајам запошљавања у Вршцу 25. октобра

Филијала Вршац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања 25. октобра, од 10 до 12 часова, у Хотелу „Србија“, ул. Светосавки трг бр. 12.

Учешће на сајму најавило је 18 послодавца са седиштем или регистрованим пословним јединицама у Вршцу и околини, који су пријавили потребе за запошљавањем преко 200 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме.

Међу компанијама које ће учествовати на сајму биће и: „Хемофарм“ „Интертрон“, „Телеком Србија“, „Вила Брег“, „Хотел Србија, „Меркатор С“ и многи други, који ће тражити раднике у производњи, агенте теренске продаје, продавце, агенте осигурања, економисте, возаче, маникире, биологе, хемичаре, фармацеуте...

Вршачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане да посете предстојећи Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје радне биографије и у непосредном разговору представе им своје квалификације, знање и радно искуство.

Заинтересовани послодавци који желе да учествују на сајму све детаљне информације  могу  добити у Филијали Вршац, улица Феликса Миликера 21, или преко броја телефона 013/802-412.