Вести

20.03.2013.

Саjам запошљавања у Суботици

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 22. marta 2013.godine, sa početkom u 10 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica.

Na predstojećem Sajmu zapošljavanja učestvovaće oko 30 poslodavaca, a traže se svi profili radnika, kao što su radnici u proizvodnji, šivači, građevinski radnici, radnici u metalskoj, mašinskoj i elektro struci, komercijalisti, administrativni radnici, prodavci, konobari, kuvari, radnici medicinske struke i ostali.

Subotička Filijala poziva sva nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da posete ovu manifestaciju.

Sajmovi zapošljavanja su moderan i uspešan oblik povezivanja poslodavaca i kandidata za posao. Na jednom mestu, u istom danu, poslodavci imaju mogućnost da porazgovaraju sa većim brojem kandidata za posao i odaberu najbolje. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Nezaposlenima je omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom