Саопштења

21.03.2024.

Сајам запошљавања у Пироту 28. марта

Филијала Пирот Националне службе за запошљавање организује пролећни Сајам запошљавања у четвртак 28. марта, у термину од 11-14 сати, у Сали „Газела“, ул. Војводе Мишића бб.

На Сајаму ће учествовати више од 30 послодаваца из Пирота, Бабушнице, Димитровграда, Беле Паланке, Прокупља, Бора и Београда, који су пријавили потребе за запошљавањем око 350 нових извршилаца различитих нивоа квалификација и образовних профила, пре свега из области машинства, електронике и електротехнике, текстилства, трговине, туризма и угоститељства, администрације, прехрамбене производње и саобраћаја.    

На сајму ће учествовати мала, средња и велика предузећа, као и предузетници који су сопствени бизнис започели користећи програм Самозапошљавања. 

Министарство одбране Републике Србије ће, такође, имати свој штанд ради регрутовања кандидата по тренутно расписаним конкурсима за ангажовање професионалних војника.

Сајмове запошљавања у организацији Филијале Пирот НСЗ прошле године је посетило више од 1.300 незапослених грађана, од којих се око 500 запослило у року 6 месеци од одржавања сајма.