Саопштења

18.03.2022.

Сајам запошљавања у Кули 24. марта

Филијала Сомбор Националне службе за запошљавање организује 24. марта сајам запошљавања у Кули, у сали „Непкер“, Јосипа Крамера 45, у периоду од 11 до 13 часова.

Учешће на сајму је потврдило 15 послодаваца који су понудили  преко 200 слободних радних места. Предузећу ЕУРОИН Угриновци потребни су кројачи и шивачи делова обуће, као и радници на изради горњишта и фарбању обуће. Велики број радних места понудиће и компанија ПЕРУТНИНА ПТУЈ – ТОПИКО  из Бачке Тополе, која тражи раднике на пословима узгоја живине, клања, прераде, филетирања меса и паковања.

БФВ – ПРОЦЕССИНГ ОФ ТОМАТО АНД ФРУТИС КУЛА понудиће на сајму запошљавања радне позиције вагара, оператера на вакуум укувачима, оператера на асептику, електричара, бравара, руковаоца лабораторије, контролора квалитета, траториста, агронома, помоћних радника за наводњавање и бербу и других послова у производњи и преради парадајза.

Долазак на кулски сајам потврдили су и ФИОРАНО Сомбор, МАРТИНИ МБ Кула, СТОП МАСТЕР Кула, ЗТР ПЦ Кула, МАСТЕРПЛАСТ Суботица и многи други, а слободна радна места која ће ове компаније понудити тичу се послова шивача, продаваца и сервисера рачунара, сервисера расхладне опреме, оператера контролног центра, руководиоца контролног центра, комерцијалиста, портира, конобара...

На штанду Националне службе за запошљавање сви заинтересовани послодавци и незапослени моћи ће да добију детаљне информације о услугама НСЗ и актуелним јавним позивима и конкурсима за програме подстицања запошљавања. Незапослени би на сајам требало да понесу више примерака радне биографије (ЦВ), а уколико је немају, у писању ће им помоћи представници Националне службе.