Саопштења

16.03.2022.

Сајам запошљавања у Књажевцу 21. марта

Филијала Зајечар Националне службе за запошљавање и испостава Књажевац позивају послодавце зајечарског округа на учешће на сајму запошљавања 21. марта у Дому културе Књажевац, са почетком у 11 сати.

Своје учешће на сајму до сада је потврдило петанестак послодаваца са понудом од преко педест радних места. Међу компанијама које ће се представити су: Гиусеппе Лева Књажевац, Кидс беба Београд, Кран инг, Џервин, МДС СЗР Књажевац, Моби фурнитуре, СП Ресорт, Кална, Подрум Џервин 1927, БК Бебy Књажевац...

Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: шивачи текстила, бравари, монтери, заваривачи, виљушкаристи, радници из прехрамбене струке, оператери на ЦНЦ машини, обрађивачи дрвета, инжењери у дрвној индустрији, конобари, кувари, рецепционери, спремачице, хигијеничари, хемијски техничари, возачи и многи други.

Ради евидентирања учешћа на сајму и додатног информисања, тражиоци запослења могу да се обрате свом саветнику за запошљавање, а пожељно је да са собом на сајам понесу радну биографију (ЦВ) како би могли да конкуришу за запослење. У попуњавању ЦВ-а незапосленима ће бити прижена помоћ на штанду НСЗ.