Саопштења

25.03.2022.

Сајам запошљавања у Чачку 30. марта

Национална служба за запошљавање - Филијала Чачак организује први овогодишњи Сајам запошљавања на подручју Моравичког округа у среду, 30. марта 2022. године од 11 до 14 часова, у холу Дома културе у Чачку, Трг устанка 2.

Филијала Чачак је и ове године успела да обезбеди изузетну понуду слободних послова. Учешће  је, до сада, пријавило близу 40 послодаваца из Чачка. Пријављене су потребе за запошљавање више од 300 нових радника за рад у нашем граду, различитих образовних профила и степена стручне спреме. Тражени су васпитачи, инжењери електро и машинске струке, радници у металопрерађивачкој и машинској производњи, прехрамбеној, графичкој и угоститељској делатности, а потребе су исказане и за продавацима, возачима, магационерима, радницима у администрацији и др.

На Сајму ће, између осталих, бити присутни: Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, ДОО „Stax Technologies”, ДОО „Унипромет”, ДОО „Ластва“, ДОО „Сувобор кооп нн“, УТП „Морава“, ПУ „Мимиланд“, ПУ „Чаролија“, ДОО „Steel Product & Project“, ДОО „Wieland production“, ДОО „Blue Line“, ДОО „Akvapan inženjering“, ДОО Пекара „Понс“ и др.

Немачка компанија „Леони“ ДОО, једна од већих компанија у Србији која има своју производњу  у Краљеву, има потребу за запошљавањем више од 2.000 нових радника у овој години. Пријавила је своје учешће на Сајму у нади да ће и овом приликом обезбедити одређен број квалитетних кадрова. 

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања и искористе могућност да већем броју послодаваца доставе своје биографије, а у непосредном разговору и представе своје квалификације, знање и радно искуство.