Саопштења

10.04.2024.

Сајам запошљавања у Чачку 17. априла

Филијала Чачак Националне службе за запошљавање организује у том граду први овогодишњи Сајам запошљавања на подручју Моравичког округа, 17. априла, од 11 до 14 часова, у холу Културног центра (Дом културе), Трг устанка бр. 2.

И ове године је обезбеђена изузетна понуда слободних послова. Учешће  је пријавило близу 40 послодаваца са потребама за запошљавањем више од 300 нових радника. Тражени ће бити васпитачи, CAD дизајнери, инжењери електро и машинске струке, оператери у металопрерађивачкој и машинској производњи, прехрамбеној, графичкој и угоститељској делатности, а потребе су исказане и за продавацима, моделарима, шивачима, возачима, магационерима, радницима у администрацији и др.

На Сајму ће, између осталих, бити присутни послодавци: „PS Fashion Design“, „MHS Team AT“, Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, „Stax Technologies”, „Унипромет”, ПУ „Радуловић М23“, ПУ „Гимназион“,  УТП „Морава“, „Steel Product & Project“, „Blue Line“, „Dinamic line“, Пекара „Понс“, „Васовић“ и др.

Позивамо незапослена лица и тражиоце промене запослења да посете Сајам запошљавања у Чачку и искористе могућност да већем броју послодаваца предају своје радне биографије (ЦВ), а у непосредном разговору и представе своје квалификације, знање и радно искуство.