Саопштења

18.04.2023.

Сајам запошљавања у Бачкој Тополи 25. априла

Испостава Бачка Топола суботичке филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у уторак 25. априла, од 10 до 13 часова, у Дому културе у Бачкој Тополи, у улици Главна бр. 12.

Учешће на манифестацији потврдило је око 20 послодаваца који су огласили око 250 слободних радних места. Они су исказали потребе за запошљавањем великог броја радника различитих образовних профила и занимања, због чега ће кандидати бити у прилици да пронађу адекватно запослење, како у свом основном, тако и у алтернативном занимању.

Понуда за запослење биће за раднике без обзира на образовање, попут шивача, оператера у производњи, радника на фарми живине, помоћних фарбара, помоћних столара,  помоћних радника у грађевинарству и геронтодомаћица. Са средњим нивоом образовања тражени ће бити оператери на ЦНЦ машинама, брусачи, техничари одржавања - електро или машинске струке, електричари, оператери у контроли квалитета, бравари, столари, фарбари, магационери, конобари и шанкери, административни радници, трговци, агенти теренске продаје, саветници за клијенте у банкарству и лични пратиоци деце са посебним потребама. Посла ће бити и за кандидате ВИ и ВИИ степена стручности машинског или електро усмерења, као и за инжењере квалитета машинске или електро струке, технологе у производњи хране, грађевинске инжењере, шефове рачуноводства и психологе.

Незапосленима је на сајму омогућен директан контакт и разговор са већим бројем послодаваца, током којег ће имати прилику да представе своје професионалне карактеристике, оставе добар утисак, предају радну биографију (ЦВ) и лично се пријаве за већи број слободних послова према властитом избору. У непосредном контакту са кандидатима, послодавци ће преузимати њихове пријаве, обављати са њима прелиминарне разговоре или се на лицу места договарати о условима за запошљавање.

Позивамо све незапослене, као и оне који траже промену запослења, а са територије су Бачке Тополе и Малог Иђоша, да посете Сајам запошљавања и конкуришу за посао.