Саопштења

20.05.2024.

Сајам запошљавања на Новом Београду 23. маја

Служба Нови Београд београдске Филијале Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градском општином Нови Београд, организује Сајам запошљавања у четвртак, 23. маја, од 12 до 15 часова, у Хали спортова „Ранко Жеравица“ ул. Париских комуна број 20.

Долазак на манифестацију најавило је око 85 послодаваца који су пријавила потребе за запошљавањем преко  2.242  радника различитих образовних профила и нивоа образовања, што ће бити добра прилика за незапослене да пронађу адекватно запослење како у свом основном, тако и у алтернативном занимању.

Тражени ће бити: продавци и касири, оператери у производњи, достављачи, поштари, возачи, агенти осигурања, агенти корисничке подршке, магационери, комерцијалисти, службеници обезбеђења, инжењери (машински, електротехнички,), беби ситери, геронто –домаћице, медицинске сестре и техничари, оператери у кол центру, хигијеничари и собарице. 

Незапосленима је на Сајму запошљавања омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца како би им се представили и изнели своје професионалне карактеристике, оставили добар  утисак и предали им своје радне биографије (ЦВ) и пријаве за запослење, по могућству и за већи број радних места. 

У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају њихове радне биографије, обављају прелиминарне разговоре, или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.