Саопштења

27.03.2024.

Сајам запошљавања и образовања у Шапцу 3. априла

Филијала Шабац Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања и образовања у среду 3. априла, од 11 часова, у Хали спортова Зорка у Шапцу, на адреси Хајдук Вељкова 10.

Најављено је учешће око 25 послодаваца са понудом од око 300 радних места. Најтраженији биће радници грађевинске, медицинске, угоститељске и трговинске струке, инжењери свих профила, као и велики број оператера у производњи. Шабачка Филијала НСЗ позива незапослене суграђане да на сајам понесу више примерака своје радне биографије (ЦВ) са којима ће конкурисати за посао.

На Сајму образовања учествоваће све средње школе са територије града, које ће ученицима завршних разреда шабачких основних школа презентовати своје образовне профиле и наставне програме, док ће ђаци завршних разреда средњих школа на овом догађају бити у прилици да се директно информишу код послодаваца о актуелној понуди послова и траженим занимањима.

На штанду НСЗ заинтересовани посетиоци моћи ће да добију све информације о услугама, подстицајима и програмима НСЗ, стручне савете за писање радне биографије, као и помоћ око избора занимања, каријерног саветовања и професионалне оријентације.