Саопштења

12.03.2024.

Сајам запошљавања и образовања у Љубовији 15. марта

Филијала Лозница Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања и образовања у Љубовији, у петак 15. марта, од 11 до 13 часова, у холу биоскопа ,,Милован Глишић“, у улици Илије Нешковића.

Долазак на Сајам запошљавања потврдило је 17 послодаваца, са понудом од око 180 слободних радних места за кандидате различитих занимања. Највеће потребе послодавци су исказали за нк радницима, рударима, радницима угоститељске струке и др.

На Саjму образовања ће учествовати Гимназија из Љубовије, заједно са својим ученицима завршних разреда, који ће се на манифестацији информисати о траженим занимањима и слободним радним местима, док ће за основце школа презентовати свој наставни програм.  

Догађају ће присуствовати и представници регионалне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине, представници локалне самоуправе и други социјални партнери.

На штанду Националне службе за запошљавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све потребне информације о подстицајима и програмима запошљавања.

Национална служба за запошљавање позива све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Љубовији и искористе прилику да се у непосредном контакту са послодавцима информишу о слободним радним местима и директно им предају своје радне биографије.