Саопштења

04.05.2023.

Сајам запошљавања 8. маја у Бујановцу

Филијала Врање Националне службе за запошљавање, заједно са испоставама Бујановац и Прешево, организује Сајам запошљавања у Бујановцу, у понедељак, 8. маја, у 11.00 сати, у просторијама Спортског центра „МЛАДОСТ“ у Бујановцу, улица Бранка Радичевића бр.2.

На првом овогодишњем сајму запошљавања учешће је најавило око 25 послодаваца из области телекомуникација, трговине, машинства и обраде метала, текстилства, саобраћаја, прехрамбене и дрвне производње и угоститељства.

Они ће имати потребу за запошљавањем око 80 радника различитих профила занимања, попут агената теренске продаје, бравара, електозаваривача, продаваца, прехрамбених техничара, млекара, конобара, столара, обрађивача стакла, точилаца горива, возача теретњака, инструктора вожње, уређивача зелених површина, чистача просторија и слично.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).