Саопштења

09.05.2024.

Сајам запошљавања 17. маја у Бачкој Тополи

Испостава Бачка Топола суботичке Филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак, 17. маја, од 10 до 13 часова, у Дому културе у Бачкој Тополи, Главна улица бр. 12.

Долазак на манифестацију најавила су 22 послодавца која су пријавила потребе за запошљавањем преко 230 радника различитих образовних профила и нивоа образовања, што ће бити добра прилика за незапослене да пронађу адекватно запослење како у свом основном, тако и у алтернативном занимању.

Тражени ће бити: оператери у производњи са завршеном основном школом у области машинске, електро, грађевинске, текстилне и прехрамбене индустрије, заваривачи, бравари, оператери на ЦНЦ машинама, оператери у производњи производа од пластике и гуме, као и производа електричне и електронске опреме за ауто индустрију, виљушкаристи, трактористи, административни радници и консултанти продаје, магационери, продавци, радници обезбеђења, возачи са Ц категоријом, точиоци горива, касири, фарбари, столари, машински, електро и грађевински инжењери, агрономи и инжењери заштите биља.

Незапосленима је на Сајму запошљавања омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца како би им се представили и изнели своје професионалне карактеристике, оставили добар  утисак и предали им своје радне биографије (ЦВ) и пријаве за запослење, по могућству и за већи број радних места. У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају њихове радне биографије, обављају прелиминарне разговоре, или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.