Послови

21.12.2023.

Руководилац финансијско-рачуноводствених послова; Концерт мајстор; Прва обоа; Други тромбон

БЕОГРАДСКА ФИЛХАРМОНИЈА 11000 Београд

БЕОГРАДСКА ФИЛХАРМОНИЈА
11000 Београд, Студентски трг 11
тел. 011/3282-977
3285-901, 3285-902

 

1) Руководилац финансијско-рачуноводствених послова

УСЛОВИ: Економски факултет; лице које је стекло високо образовање у складу са одговарајућим Правилником о врсти образовања: 1) на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ, мастер академским студијама, специјалистичким академским студијама или специјалистичким струковним студијама; 2) на основним студијама у трајању од најмање четири године или специјалистичким студијама на факултету, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; најмање пет година радног искуства; пожељно је, али не и обавезно, поседовање радног искуства из области буџетског рачуноводства.

 

2) Концерт мајстор

УСЛОВИ: Факултет музичке уметности – гудачки смер; лице које је стекло високо образовање у складу са одговарајућим Правилником о врсти образовања: 1) на студијама другог степена (мастер академске студије, специјалистичке академске студије или специјалистичке струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; 2) на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; најмање пет година радног искуства у оркестарском раду; висок уметнички углед; знање једног светског језика.

 

3) Прва обоа

УСЛОВИ: Лице које је стекло високо образовање у складу са одговарајућим Правилником о врсти образовања: 1) на студијама другог степена (мастер академске студије, специјалистичке академске студије или специјалистичке струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; 2) на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; најмање три године радног искуства; знање једног светског језика.

 

4) Други тромбон

УСЛОВИ: Лице које је стекло високо образовање у складу са одговарајућим Правилником о врсти образовања: 1) на студијама другог степена (мастер академске студије, специјалистичке академске студије или специјалистичке струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; изузетно: високо образовање на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ; 2) на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године.

 

ОСТАЛО: Уз пријаву са кратком биографијом, кандидати су дужни да наведу контакт телефон и тачну адресу становања, као и да доставе: фотокопију дипломе или уверења о стручној спреми; фотокопију радне књижице или други доказ о радном искуству.

Рок за подношење пријава за радна места број 1, 3 и 4 почиње од дана објављивања огласа на интернет страници Националне службе за запошљавање, а истиче 12. јануара 2024. године у 14 часова.
Рок за подношење пријава за радно место број 2, почиње од дана објављивања огласа на интернет страници Националне службе за запошљавање, а истиче 30. јануара 2024. године у 14 часова.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Пријаве за радно место број 1 слати на адресу: Београдска филхармонија, Студентски трг бр. 11, 11000 Београд, са назнаком „За секретаријат” или на мејл адресу: office@bgf.co.rs

Пријаве за радна места број 2, 3 и 4 слати на адресу: Београдска филхармонија, Студентски трг бр. 11, 11000 Београд, са назнаком „За аудицију” или на мејл адресу: audicija@bgf.co.rs.

Оркестарске студије могу се одмах преузети у нототеци установе.Аудиције ће се одржати у сали Београдске филхармоније како следи: концерт – мајстор: среда, 7. фебруар 2024. године, у 10 часова; прва обоа: среда, 17. јануар 2024. године, у 15 часова; други тромбон: среда, 17. јануар 2024. године, у 17 часова. Радни однос се заснива на неодређено време, уз обавезан пробни рад од 6 месеци. Кандидат који буде изабран дужан је да достави оригинале или оверене фотокопије: дипломе или уверења о стручној спреми и уверења о држављанству. Уколико се ради о страном држављанину, изабрани кандидат треба да достави диплому и фотокопију важеће путне исправе, а заснивање радног односа условљено је прибављањем боравишне и радне дозволе.