Саопштења

12.04.2024.

Пронађите запослење на Сајму у Параћину!

Служба Параћин јагодинске Филијале Националне службе за запошљавање организује Сајам запошљавања у петак 19. априла, са почетком у 11 сати, у сали Регионалног иновативног старт-ап центра у Параћину, улица Светог Саве бб.

На Сајму запошљавања учествоваће 23 послодавца са разноврсном понудом слободних радних места за кандидате различитих занимања и нивоа квалификација. Тражени ће бити: електро и машински инжењери, електротехничари, машински техничари,  радници у производњи делова за ауто индустрију, кувари, конобари, магационери, продавци, пекари, агенти продаје, технолози и помоћни радници у прехрамбеној производњи, точиоци горива, возачи, лимари, бравари, радници на фарми, продавци, магационери, оператери у производњи и многи други.

Позивамо све тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања у Параћину, упознају се са пословањем послодаваца, информишу се о слободним радним местима и искористе прилику да предају свoје радне биографије и конкуришу за посао.

Сајам запошљавања пружа велике могућности послодавцима да пронађу  адекватне кадрове, а незапосленима да у складу са својим квалификацијама, знањима и вештинама пронађу запослење.