Дoгађаjи

14.06.2022.

Привредни форум у Опову

Представници панчевачке Филијале Националне службе за запошљавање учествовали су на Привредном форуму „Опово 2022-Локална самоуправа по мери привреде“, који је у организацији Општинске управе Опово одржан 10. јуна у великој сали културног центра.

Форум је окупио око 40 привредника са територије Општине Опово, којима су представници Општинске управе (Одељења за привреду и финансије, локалне пореске администрације и Одељења за урбанизам и имовинско – правне односе),  Фонда за развој АП Војводине и НСЗ, Филијале Панчево, пружили информације о услугама значајним за привредну делатност и представили актуелне конкурсе којима се  пружа подршка привреди.

Обраћајући се учесницима Форума в.д. директора Филијале Панчево Јелена Шиник је захвалила председнику Општине Опово Милошу Маркову на позиву, истакавши важност оваквих окупљања: „ Од великог је значаја сваки директан контакт са послодавцима како бисмо их упознали са услугама и актуелним програмима Националне службе за запошљавање. Драго нам је што можемо бити подршка привредницима у даљем развоју њиховог посла“, казала је Шиник упутившу позив послодавцима да посете панчевачку Филијалу.  

Актуелне мере и програме НСЗ присутнима су презентовали Вања Милићевић, начелник одељења за програме запошљавања, предузетништво и обуке и Зорица Максимовић, саветник за рад са особама са инвалидитетом.