Послови

02.06.2023.

Портир / чувар

УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ 11000 Београд


УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ
11000 Београд, Пастерова 2

расписује конкурс за  пријем у радни однос са пуним односно скраћеним радним временом у складу са позитивним прописима на неодређено време са пробним радом од 6 месеци  за: техничкoг радника са нижом стручном спремом - 1 извршилац;

Портир / чувар
са пробним радом од 6 месеци
за Службу за техничке и друге сличне послове

УСЛОВИ: завршено основно образовање. Заинтересовани кандидати уз пријаву, као доказ о испуњењу наведених услова подносе следећа документа: кратка пословна биографија (са контакт подацима), оверену фотокопију дипломе о завршеној школи са којом конкуришу, доказ о радном стажу, уколико кандидат има радни стаж (копија радне књижице, листинг из ПИО фонда и друго), уверење о држављанству.

Опис посла: за радно место утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Универзитетског клиничког центра Србије и кандидатима је доступан на увид у просторијама Службе за правне послове Универзитетског клиничког центра Србије радним данима од 14 до 15 часова.

ОСТАЛО: Пријаве и доказе о испуњењу услова кандидати могу предати лично архиви Универзитетског клиничког центра Србије или послати поштом на адресу: Универзитетски клинички центар Србије, ул. Пастерова бр.2, 11000 Београд, са назнаком „За конкурс за запошљавање“. Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Кандидати ће о одлуци о избору за пријем у радни однос бити обавештени на интернет страници Универзитетског клиничког центра Србије.

Рок за подношење пријава истиче 8-ог дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање и Министраства здравља РС. Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити узете у разматрање.