Послови

19.10.2023.

Помоћни – транспортни радници

ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ „ДЕДИЊЕ“ Београд

ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ
„ДЕДИЊЕ“
Београд, Хероја Милана Тепића 1

 

Помоћни – транспортни радници
на Одељењу за инвазивну кардиолошку дијагностику, за транспорт медицинског и немедицинског материјала, на одређено време од 3 месеца (са нижом / средњом стручном спремом)

УСЛОВИ: I-IV степен стручне спреме.

Потребна документа која заинтересовани кандидати треба да поднесу којима потврђују да испуњавају услове из конкурса:
1. пријава  на конкурс
2. кратка пословна биографија са контакт подацима (cv)
3. оверена фотокопија дипломе о завршеноj школи са којом конкуришу
4. доказ о радном стажу, уколико кандидат има радни стаж (копија радне књижице, листинг ПИО фонда и друго)
5. уверење о држављанству
6. извод из матичне књиге рођених

Описи послова за радна места су утврђени Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних задатака и послова у организационим јединицама Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње“, и кандидатима су доступни на увид у просторијама Службе за правне послове радним данима од 14 до 15 часова.

Пријаве и доказе о испуњењу услова из огласа кандидати могу предати лично Писарници Института или послати поштом на следећу адресу: Институт за кардиоваскуларне болести „Дедиње“, 11040 Београд, Хероја Милана Тепића 1, са назнаком „За конкурс за запошљавање“.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Кандидати који буду изабрани по овом конкурсу дужни су да поред докумената потребних на пријаву на конкурс, ради заснивања радног односа, доставе оверену фотокопију лиценце или оверену фотокопију решења о упису у одговарајућу комору здравствених радника, лекарско уверење о здравственој способности у складу са позитивним прописима, као и потврду да нису кривично осуђени нити да су под кривичном истрагом. Тек након подношења наведених докумената је могуће заснивање радног односа.

Рок за подношење пријава истиче осмог дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање. Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће бити разматране.