Послови

21.06.2023.

Оглашава се пријем у радни однос на одређено време...

КЛИНИЧКО БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР ЗЕМУН 11080 Београд

КЛИНИЧКО БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР ЗЕМУН
11080 Београд, Вукова 9

Оглашава се пријем у радни однос на одређено време, на замени запослених које су привремено спречене за рад а најдуже до повратка одсутних са породиљских одсустава, односно одсустава са рада ради посебне неге детета, и пробни рад од 2 месеца, за следећа радна места:

1) Виши радиолошки техничар у дијагностици
у Одсеку за рендген дијагностику, Службе за радиолошку дијагностику, Заједничке медицинске делатности

2) Виша медицинска сестра - техничар на осталим болничким одељењима
у Одељењу хепатологије, Службе гастроентерологије са хепатологијом, Клинике за интерну медицину

3) Виша медицинска сестра - техничар на осталим болничким одељењима
у Одељењу пулмологије, Службе пулмологије са пнеумофтизиологијом, Клинике за интерну медицину

4) Виша медицинска сестра - техничар у хемодијализи
у Одељењу хемодијализе, Службе нефрологије, Клинике за интерну медицину

5) Виша медицинска сестра - техничар у операционој сали
у Одељењу операционог блока са стерилизацијом у Служби операционог блока са стерилизацијом и интензивном терапијом, Клиника за хирургију

6) Виша медицинска сестра - техничар у ургентним службама и реанимацији
у Служби ургентне неурологије, Болнице за неурологију
2 извршиоца

7) Виша медицинска сестра - техничар у онкологији, хемиотерапији и брахитерапији
у Служби медикалне онкологије, Болница за онкологију

8) Медицинска сестра - техничар у трансфузиологији
у Одсеку колекције, обраде и дистрибуције компонената крви у Служби трансфузиологије, Заједничке медицинске делатности

9) Медицинска сестра - техничар на осталим болничким одељењима
у Одељењу пулмологије, Службе пулмологије са пнеумофтизиологијом, Клинике за интерну медицину

10) Медицинска сестра - техничар у хемодијализи
у Одељењу хемодијализе, Службе нефрологије, Клинике за интерну медицину

11) Медицинска сестра - техничар у интензивној нези нивоа 2
у Одељењу интензивне терапије у Служби операционог блока са стерилизацијом и интензивном терапијом, Клиника за хирургију

12) Медицинска сестра - техничар на осталим болничким одељењима
у Служби клиничке неурологије, Болнице за неурологију

13) Медицинска сестра - техничар на осталим болничким одељењима
у Служби за стационарно лечење, Болнице за педијатрију

14) Медицинска сестра - техничар у гинекологији и акушерству
у Служби за гинекологију, Болници за гинекологију и акушерство

Услови за радна места 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7: завршена виша медицинска школа / струковна медицинска школа – смер виши радиолошки техничар / струковни медицински радиолог (за радно место 1); завршена виша медицинска школа / струковна медицинска школа - општи смер (за радна места 2, 3, 4, 5, 6 и 7); положен стручни испит након завршене више медицинске/струковне медицинске школе; лиценца или решење о упису у Комору медицинских сестара и здравствених техничара Србије.

Услови за радна места 8, 9, 10, 11, 12, 13 и 14: завршена средња медицинска школа – општи смер (за радна места 8, 9, 10, 11, 12 и 13); завршена средња медицинска школа – гинеколошко - акушерски смер (за радно место 14); положен стручни испит након завршене средње школе; лиценца или решење о упису у Комору медицинских сестара и здравствених техничара Србије.

Уз пријаву на конкурс (за радна места 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7) прилажу се у овереној фотокопији следећа документа: потпуна лична и радна биографија са адресом, контакт телефоном, e-mail адресом; изјава кандидата да је здравствено способан за тражене послове и да се против њега не води кривични поступак, својеручно потписана; диплома о завршеној вишој/струковној медицинској школи – смер виши радиолошки техничар / струковни медицински радиолог (за подтачку 1); диплома о завршеној вишој / струковној медицинској школи смер – општи смер (за подтачке 2, 3, 4, 5, 6 и 7); уверење о положеном стручном испиту након завршене више / струковне медицинске школе; лиценца или решење о упису у Комору медицинских сестара и здравствених техничара Србије; извод из матичне књиге венчаних ако је кандидат променио презиме.

Уз пријаву на конкурс (за радна места 8, 9, 10, 11, 12, 13 и 14) прилажу се у овереној фотокопији следећа документа: потпуна лична и радна биографија са адресом, контакт телефоном, e-mail адресом; изјава кандидата да је здравствено способан за тражене послове и да се против њега не води кривични поступак, својеручно потписана;
диплома о завршеној средњој медицинској школи – општи смер (за радна места 8, 9, 10, 11, 12 и 13); диплома о завршеној средњој медицинској школи – гинеколошко-акушерски смер (за радно место 14); уверење о положеном стручном испиту након завршене средње медицинске школе; сведочанства за сваки разред средње школе; лиценца или решење о упису у Комору медицинских сестара и здравствених техничара Србије; извод из матичне књиге венчаних ако је кандидат променио презиме.

ОСТАЛО: приликом заснивања радног односа, изабрани кандидати су дужни да доставе: лекарско уверење, као доказ о здравственој способности за послове за које се заснива радни однос, уверење да се против њих не води кривични поступак (уверење издаје суд), оверене фотокопије дипломе, уверења о положеном стручном испиту, оверена фотокопија уверења о држављанству, лиценца или решење о упису у Комору медицинских сестара - техничара Србије, фотокопију личне карте нечиповане, односно чиповану доставити на очитавање, фотокопију одјаве са претходног осигурања (М образац). Комисија ће разматрати све доспеле, благовремене и потпуне пријаве и са кандидатима који испуњавају услове за пријем у радни однос обавиће се разговор, ради прибављања додатних релевантних података за доношење одлуке о избору кандидата. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Подацима рукује и податке обрађује Одељење за кадровске и административне послове КБЦ Земун. Кандидати су дужни да своје пријаве доставе писарници КБЦ Земун у затвореној коверти са назнаком “За јавни оглас за пријем у радни однос на одређено време ____ (са навођењем радног места за које конкуришу) “ лично или путем поште на адресу: Клиничко болнички центар Земун, 11080 Београд, Вукова 9. Рок за подношење пријава на конкурс је 8 дана од дана објављивања. Оглас је објављен и на wеб страници Министарства здравља РС. Неблаговремене пријаве, као и пријаве са непотпуном и неодговарајућом документацијом неће бити разматране. Кандидати који не буду изабрани документацију могу преузети на писарници Клиничко болничког центра Земун.