Послови

14.08.2023.

Медицинска сестра – техничар; Спремачица; Возач у хитној медицинској помоћи

ДОМ ЗДРАВЉА АЛИБУНАР 26310 Алибунар

ДОМ ЗДРАВЉА АЛИБУНАР
26310 Алибунар

 

Медицинска сестра – техничар

УСЛОВИ: Поред општих услова одређених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове: средње образовање, стручни испит, лиценца за рад. Опис послова утврђени су Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Алибунар и кандидатима су доступни на увид у просторијама Службе за правне послове Дома здравља Алибунар радним данима од 10 до 12 часова. Кандидати достављају: пријаву на оглас са кратком биографијом са адресом и контакт телефоном, лекарско уверење о општој здравственој способности, извод из казнене евиденицје МУП-а да нису кажњавани, уверење да се против њих не води кривични поступак издато од суда, оверену фотокопију дипломе, оверену фотокопију о положеном стручном испиту, оверену фотокопију лиценце или оверену фотокопију решења о упису у одговарајућу комору здравствених радника, оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених, фотокопија личне карте.


Спремачица

УСЛОВИ: Поред општих услова одређених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове: основно образовање. Опис послова утврђени су Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Алибунар и кандидатима су доступни на увид у просторијама Службе за правне послове Дома здравља Алибунар радним данима од 10 до 12 часова. Кандидати достављају: пријаву на оглас са кратком биографијом са адресом и контакт телефоном, лекарско уверење о општој здравственој способности, извод из казнене евиденицје МУП-а да нису кажњавани, уверење да се против њих не води кривични поступак издато од суда, оверену фотокопију дипломе, оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених фотокопија личне карте.


Возач у хитној медицинској помоћи

УСЛОВИ: Поред општих услова одређених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове: средње образовање, возачка дозвола Б категорије. Опис послова утврђени су Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Алибунар и кандидатима су доступни на увид у просторијама Службе за правне послове Дома здравља Алибунар радним данима од 10 до 12 часова. Кандидати достављају: пријаву на оглас са кратком биографијом са адресом и контакт телефоном, лекарско уверење о општој здравственој способности, извод из казнене евиденицје МУП-а да нису кажњавани, уверење да се против њих не води кривични поступак издато од суда, оверену фотокопију дипломе, оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених, оверена фотокопија возачке дозвола Б категорије, фотокопија личне карте.


ОСТАЛО: Копије документа морају бити оверена у суду или код јавног бележника (нотара). Пријаве на оглас послати на адресу Дом здравља Алибунар, 26310 Алибунар, Трг Слобе број 8, са назнаком „За конкурс“ или донети лично у канцеларију Служби за опште послове Дома здравља Алибунар. Рок за пријављивање на оглас је 8 дана од дана објављивања огласа на сајту Министарства здравља Републике Србије. Оглас ће бити објављен и на сајту Националне службе за запошљавање, као и на сајту Дома здравља Алибунар. По завршеном огласу, предата документа неће бити враћена кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.