Послови

29.11.2023.

КБЦ ПРИШТИНА – ГРАЧАНИЦА

КБЦ ПРИШТИНА – ГРАЧАНИЦА

КБЦ ПРИШТИНА – ГРАЧАНИЦА

1. Доктор медицине
на Одељењу интерне клинике, на одређено време од 6 месеци
2 извршиоца

2. Доктор медицине
на Одељењу неурологије, на одређено време од 6 месеци

3. Доктор медицине
на Одељењу педијатрије, на одређено време од 6 месеци

4. Доктор медицине
на Одељењу хирургије, на одређено време од 6 месеци

5. Доктор медицине специјалиста дечије хирургије
на Хирургији, на одређено време од 6 месеци

6. Виши радиолошки техничар
на Одељењу радиологије, на одређено време од 6 месеци

7. Медицинска сестра – техничар
на Одељењу гинекологије, на одређено време од 6 месеци

8. Медицинска сестра – техничар
на Одељењу педијатрије, на одређено време од 6 месеци

9. Лабораторијски техничар
на одређено време од 6 месеци
2 извршиоца

УСЛОВИ: Поред општих услова утврђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове за заснивање радног односа:

За радна места под редним бројем 1, 2, 3, 4: завршен медицински факултет, положен стручни испит, лиценца.

За радно место под редним бројем 5: завршен медицински факултет, положен стручни испит, положен специјалистички испит (за доктора медицине специјалиста дечије хирургије), лиценца.

За радно место под редним бројем 6: високо образовање: на струковним студијама првог степена (основне струковне студије) по пропису који је уређује високо образовање до 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; положен стручни испит, лиценца.

За радно место под редним бројем 7: средња медицинска школа (гинеколошко- акушерски смер IV степен), стручни испит, лиценца.

За радно место под редним бројем 8: средња медицинска школа (педијатријски смер IV степен); стручни испит, лиценца.

За радно место под редним бројем 9: средња медицинска школа (лабораторијски смер, IV степен); стручни испит; лиценца.

Заинтересовани кандидати треба да приложе следеће доказе о испуњености услова конкурса: 
- пријаву на конкурс са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном;
- оверену фотокопију дипломе о стечеом образовању одговарајућег профила;
- оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту (за радна места под бројем (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9), односно уверење о положеном специјалистичком испиту (кандидати за радно место под редним бројем 5).
- оверену фотокопију лиценце за рад или оверену фотокопију решења о упису у одговарајућу комору (за радна места под бројем 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, и 9);
- очитану личну карту;
- оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених, односно матичне
књиге венчаних (ако је кандидат променио презиме) 
- доказ о радном стажу односно доказ / потврду о волонтерском стажу (уколико кандидати имају радно искуство).

Кандидати који уђу у ужи избор могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација, које могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата, односно подлежу провери знања, о чему одлуку доноси в.д. директора.

Одлуку о избору кандидата, који ће бити примљени у радни однос, биће донета најкасније у року од 30 дана од дана завршетка огласа.

Кандидат који буде изабран, пре закључивања уговора о раду, дужан је да достави: доказ о здравственој способности за рад на наведеним пословима (лекарско уверење), уверење да се против кандидата не води истрага или кривичан поступак (уверење суда) не старије од 6 месеци, уверење о (не) кажњавању (уверење издаје полицијска управа) не старије од 6 месеци; уверење о држављанству РС (оригинал или оверена фотокопија).

Кандидати који не буду изабрани, неће бити посебно обавештавани о резултатима конкурса

Пријавом на конкурс кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Подацима рукује и податке обрађује надлежна служба КБЦ Приштина - Грачаница.

Конкурс се објављује код Националне службе за запошљавање, на веб страници Министарства здравља РС/Огласи и конкурси здравствених установа, као и на веб страници КБЦ Приштина - Грачаница.

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања конкурса на интернет страницама Националне службе за запошљавање.

Неблаговремене и непотпуне пријаве на конкурс неће се разматрати.

Пријаве са траженом документацијом се подносе лично у Управи (архива) КБЦ Приштина - Грачаница или путем поште на адреси: КБЦ Приштина - Грачаница, Драгана Ристића бб., 38205 Грачаница, са назнаком “Пријава на конкурс за пријем у радни однос за радно место ____ (навести тачан назив радног места за које кандидат подноси пријаву).