Послови

04.12.2023.

ЈАВНО КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋЕ „24 НОВЕМБАР“ ПО ЛЕПОСАВИЋ

ЈАВНО КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋЕ „24 НОВЕМБАР“ ПО ЛЕПОСАВИЋ


ЈАВНО КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋЕ „24 НОВЕМБАР“ ПО ЛЕПОСАВИЋ

Водоинсталатер
2 извршиоца

УСЛОВИ: завршена средња школа, радно искуство на пословима водоинсталатера, возачка дозвола Б категорија. Подаци о послу: Временско трајање огласа за посао: 04.12.-11.12.2023.године. Врста рада: неодређено. Место рада : Лепосавић. 
Радно искуство: неопходно. Степен образовања: Средња школа -  III степен (три године)

Возач „Ц“ категорије

УСЛОВИ: завршена средња школа, радно искуство на пословима возача „Ц“ категорије, возачка дозвола „Ц“ категорије. Подаци о послу: временско трајање огласа за посао: 04.12.-11.12.2023.године. Врста рада: неодређено. Место рада: Лепосавић. Радно искуство: неопхпдно. Степен образовања: Средња школа: III или  IV степен

ОСТАЛО: уз пријаву на оглас заинтересовани кандидати подносе:, фотокопију дипломе о завршеној школи, фотокопију личне карте или очитане податке са личне карте (уколико је чипована), фотокопија извода из матичне књиге рођених, доказ о раданом искуству,
-    Фотокоипја возачке дозволе

НАПОМЕНА: Сви  изрази , појмови, именице, придеви и глаголи у огласима, који су употребљени у мушком роду, односе се без дискриминације и на особе женског пола и обрнуто (осим уколико специфичним захтевима посла није другачије прописано)
Контакт са послодавцем:
Путем контакт телефона: 028/83-069, мејл адреса: јkp24novembar@gmail.com или лично,
Адреса послодавца: Јавно комунално предузеће „24 Новембар“ Лепосавић, ЈНА бб Лепосавић, сваког радног дана од 10-13 сати. Након расписивања огласа, а пре истека рока за предају пријава за оглас, именоваће се комисија за пријем у радни однос. Комисија ће размотрити све доспеле, благовремене и потпуне пријаве и са кандидатима који испуњавају услове за пријем у радни однос обавити разговор ради прибављања додатних релевантних података за доношење одлуке о избору кандидата. Пријаву доставити у затвореној коверти са назнаком „за конкурс за пријем у радни однос и назив радног места за које се конкурише“, на адресу: Јавно комунално предузеће „24 Новембар“ ПО Лепосавић, 38218 Лепосавић, ЈНА бб. Одлука о избору кандидата донеће се у року од 15 дана од истека рока за подношења пријава. Кандидати који не буду изабрани биће обавештени о резултатима огласа.