Послови

07.12.2023.

ИНСТИТУТ ЗА НЕОНАТОЛОГИЈУ

ИНСТИТУТ ЗА НЕОНАТОЛОГИЈУ Београд, Kраља Милутина 50

ИНСТИТУТ ЗА НЕОНАТОЛОГИЈУ
Београд, Kраља Милутина 50

1) Дипломирани правник за правне, кадровске и административне послове
на одређено време због повећаног обима посла, до добијања сагласности комисије Владе за попуну радног места на неодређено време, а најдуже до 28.02.2024. године

Опис послова: утврђен Правилником о организацији и систематизацији послова Института за неонатологију, и то: прикупља, уређује, припрема и контролише податке неопходне за израду анализа, извештаја и пројеката; учествује у припреми документације за расписивање конкурса и огласа; учествује у припреми уговора и решења у вези са свим променама у току радног односа и остваривања права из радног односа; учествује у анализирању образовних потреба запослених, предлагању програма стручног усавршавања у складу са утврђеним потребама и спровођењу процедуре у вези са стручним усавршавањем запослених; учествује у припреми општих аката, уговора и других аката у вези са располагањем, коришћењем и осигурањем пословног и стамбеног простора; припрема документацију, сачињава предлог уговора и предузима одговарајуће мере из делокруга рада; води евиденције из делокруга рада и извештава о извршеним активностима; израђује делове нацрта и других аката из делокруга рада; припрема материјал за састанке и води записнике са састанака; обавља и друге послове по налогу помоћника директора за правне, техничке и друге послове.

УСЛОВИ: Поред услова утврђених чланом 24 Закона о раду („Службени гласник РС“ број 24/2005, 61/2005, 54/2009, 32/13, 75/14, 13/17 - УС, 113/17 и 95/2018) кандидати треба да испуњавају и услове прописане Правилником о организацији и систематизацији послова Института за неонатологију Услови за заснивање радног односа: VII степен стручне спреме-на основним студијама у обиму од 240 ЕСПБ, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године, или на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године на основним студијама у обиму од 180 ЕСПБ, по пропису који уређује високо образовање почев од 10.09.2005. године; познавање рада на рачунару.

ОСТАЛО: Као доказ о испуњености услова за радно место за које подносе пријаву на оглас, кандидати су дужни да доставе: пријаву на оглас потписану од стране кандидата; оверену фотокопију дипломе о завршеним студијама; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из матичне књиге венчаних, уколико је презиме промењено; потпуна лична и радна биографија са адресом, контакт телефон и имејл адресом. Рок за подношење пријаве на оглас је 8 дана од објављивања на сајту Националне службе за запошљавање. Пријаве са доказима о испуњености услова подносе се искључиво поштом или директно на деловодни протокол Института за неонатологију, Београд, Улица краља Милутина број 50, у затвореној коверти са назнаком на које за које радно место се подноси пријава за оглас. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Неблаговремене, непотпуне и непотписане пријаве неће се разматрати.

НАПОМЕНА: Обавештење о избору кандидата биће објављено на сајту Института за неонатологију www.neonatologija.rs.


2) Самостални финансијско-рачуноводственог сарадник
на одређено време, због повећаног обима посла, до добијања сагласности комисије Владе за попуну радног места на неодређено време, а најдуже до 28.02.2024.године.

Опис послова: утврђен Правилником о организацији и систематизацији послова Института за неонатологију, и то: припрема податке и пружа подршку у изради финансијских планова; израђује процедуре за финансијско управљање и контролу (ФУК); прикупља и обрађује податке за израду извештаја, финансијских прегледа и анализа; припрема и врши обраду документације за плаћање по различитим основама; врши плаћање по основу документације, прати преузимање обавеза за реализацију расхода; припрема извештаје из области рада; учествује у припреми и изради финансијских извештаја (периодичних и годишњих) и годишњег извештаја о пословању (завршног рачуна); врши рачуноводствене послове из области рада; припрема и обрађује документацију за евидентирање насталих пословних промена; прати вођење и води помоћне књиге и помоћне евиденције и усаглашава помоћне књиге са главном књигом; усклађује стања имовине и обавеза у књиговодственој евиденцији са стварним стањем; прати усаглашавање потраживања и обавезе; прати чување и архивирање финансијских извештаја, дневника и главне књиге; обавља и друге послове по налогу помоћника директора за економско финансијске послове.

УСЛОВИ: Поред услова утврђених чланом 24 Закона о раду („Службени гласник РС“ број 24/2005, 61/2005, 54/2009, 32/13, 75/14, 13/17 - УС, 113/17 и 95/2018) кандидати треба да испуњавају и услове прописане Правилником о организацији и систематизацији послова Института за неонатологију. Услови за заснивање радног односа: VII степен стручне спреме-на основним студијама у обиму од 240 ЕСПБ, по пропису који уређује високо образовање почев од 10.09.2005. године, или на основним студијама у трајању од најмање четири године из области економије, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; знање рада на рачунару. 

ОСТАЛО: Као доказ о испуњености услова за радно место за које подносе пријаву на оглас, кандидати су дужни да доставе: пријаву на оглас потписану од стране кандидата; оверену фотокопију дипломе о завршеним студијама; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из матичне књиге венчаних, уколико је презиме промењено; потпуна лична и радна биографија са адресом, контакт телефон и имејл адресом. Рок за подношење пријаве на оглас је 8 дана од објављивања на сајту Националне службе за запошљавање. Пријаве са доказима о испуњености услова подносе се искључиво поштом или директно на деловодни протокол Института за неонатологију, Београд, Улица краља Милутина 50, у затвореној коверти са назнаком на које за које радно место се подноси пријава за оглас. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Неблаговремене, непотпуне и непотписане пријаве неће се разматрати.

НАПОМЕНА: Обавештење о избору кандидата биће објављено на сајту Института за неонатологију www.neonatologija.rs.