Послови

05.04.2024.

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ” 11000 Београд, Пастерова 1

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ” 11000 Београд, Пастерова 1

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ”
11000 Београд, Пастерова 1

Дипломирани правник за правне, кадровске и административне послове
на одређено време, због повећаног обима посла а најдуже до 31.05.2024.године

УСЛОВИ: Високо образовање стечено на: - основним студијама у обиму од 240 ЕСПБ по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; основним студијама у трајању од најмање четри године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; знање рада на рачунару. Кандидати су обавезни да доставе: фотокопију дипломе о завршеном факултету; доказ о радном искуству; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из Матичне књиге рођених; пријаву на оглас са кратком биографијом са наведеном адресом и контакт телефоном.

Ликвидатор
на одређено време, због повећаног обима посла а најдуже до 31.05.2024.године

УСЛОВИ: средње образовање - економска школа; знање рада на рачунару. Кандидати су обавезни да доставе: фотокопију дипломе о завршеној школи; доказ о радном искуству; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из Матичне књиге рођених; пријаву на оглас са кратком биографијом са наведеном адресом и контакт телефоном.

Референт за финансијско рачуноводствене послове
 на одређено време, због повећаног обима посла а најдуже до 31.05.2024.године

УСЛОВИ: средње образовање; знање рада на рачунару. Кандидати су обавезни да доставе: фотокопију дипломе о завршеној школи; доказ о радном искуству; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из Матичне књиге рођених; пријаву на оглас са кратком биографијом са наведеном адресом и контакт телефоном.

Спремачица просторија у којима се пружају здравствене услуге
на одређено време, због повећаног обима посла, а најдуже до 31.05.2024.године
2 извршиоца

УСЛОВИ: основна школа. Кандидати су обавезни да доставе: фотокопију дипломе о завршеној школи; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из Матичне књиге рођених; пријаву на оглас са кратком биографијом са наведеном адресом и контакт телефоном.

ОСТАЛО: Напомена: лекарско уверење којим се доказује здравствена способност без ограничења за рад на радном месту за које је расписан оглас, дужан је доставити кандидат који буде примљен у радни однос. Пријаве се подносе на наведену адресу, са назнаком „за оглас”, у року од 8 дана од дана објавјивања огласа. Кандидати уз пријаву на оглас прилажу неоверене копије докумената, које се не враћају, а кандидат који буде примљен у обавези је да достави оверене копије истих. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Подацима рукује и податке обрађује Одељење за правне послове. Непотпуне и неблаговоремене пријаве се неће разматрати. Дом здравља Савски венац задржава право да не изабере ни једног од пријављених кандидатаКандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација, које могу бити од важности за доношење одлуке о пријему.