Послови

20.03.2024.

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ” 11000 Београд, Пастерова 1

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ” 11000 Београд, Пастерова 1

ДОМ ЗДРАВЉА “САВСКИ ВЕНАЦ”
11000 Београд, Пастерова 1

Доктор медицине специјалиста педијатрије за рад на радном месту доктор медицине специјалиста изабрани лекар за децу
на одређено време ради замене одсутне запослене

УСЛОВИ: Високо образовање: - на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; - на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; - стручни испит; - лиценца; - специјалистички испит; - најмање три године и шест месеци радног искуства у звању доктор медицине.

Доктор медицине
на одређено време због повећаног обима посла, а најдуже до 31.05.2024.год. у Служби за здравствену заштиту одраслих са кућним лечењем и патронажом

УСЛОВИ: Високо образовање: - на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005.; - на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; - стручни испит; - лиценца; - најмање шест месеци радног исксутва у звању доктор медицине.

ОСТАЛО: Кандидати су обавезни да доставе: фотокопију дипломе о завршеном медицинском факултету; за специјалисту педијатрије фотокопију дипломе о завршеној специјализацији; фотокопију уверења о положеном стручном испиту; доказ о радном искуству; фотокопију дозволе за рад-лиценце издате од надлежне коморе или решења о упису у комору; фотокопију личне карте; фотокопију уверења о држављанству; фотокопију извода из Матичне књиге рођених; пријаву на оглас са кратком биографијом са наведеном адресом и контакт телефоном. Пријаве се подносе на наведену адресу, са назнаком „за оглас”, у року од 8 дана од дана објављивања огласа. Кандидати уз пријаву на оглас прилажу неоверене копије докумената, које се не враћају, а кандидат који буде примљен у обавези је да достави оверене копије истих. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Подацима рукује и податке обрађује Одељење за правне послове. Непотпуне и неблаговоремене пријаве се неће разматрати. Дом здравља Савски венац задржава право да не изабере ни једног од пријављених кандидата. Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација, које могу бити од важности за доношење одлуке о пријему.