Послови

29.11.2023.

ДОМ ЗДРАВЉА ЗУБИН ПОТОК

ДОМ ЗДРАВЉА ЗУБИН ПОТОК 38228 Зубин Поток, Војводе Рада 10 тел. 028/460-041 e-mail: domzdravljazp@gmail.com

ДОМ ЗДРАВЉА ЗУБИН ПОТОК
38228 Зубин Поток, Војводе Рада 10
тел. 028/460-041
e-mail: domzdravljazp@gmail.com

1) Доктор медицине изабрани лекар
на одређено време од 6 месеци
2 извршиоца

УСЛОВИ: Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду и другим позитивним прописима, кандидати треба да испуњавају и следеће посебне услове: високо образовање, завршен медицински факултет на интегрисаним академским студијама по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године, или на основним студијама у трајању најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; стручни испит; лиценца. Описи послова су дефинисани Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Зубин Поток.

2) Физиотерапеутски техничар
на одређено време од 6 месеци
2 извршиоца

УСЛОВИ: Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду и другим позитивним прописима, кандидати треба да испуњавају и следеће посебне услове: средње медицинско образовање - смер физиотерапеутски тахничар; стручни испит; лиценца. Описи послова су дефинисани Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Зубин Поток.

3) Лабораторијски техничар
на одређено време од 6 месеци

УСЛОВИ: Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду и другим позитивним прописима, кандидат треба да испуњава и следеће посебне услове: средња медицинска школа - смер лабораторијски техничар; стручни испит; лиценца. Описи послова су дефинисани Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Зубин Поток.

4) Фармацеутски техничар
на одређено време од 6 месеци

УСЛОВИ: Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду и другим позитивним прописима, кандидат треба да испуњава и следеће посебне услове: средња медицинска школа - смер фармацеутски техничар; стручни испит; лиценца. Описи послова су дефинисани Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Зубин Поток.

5) Медицинска сестра – техничар
на одређенo време од 6 месеци

УСЛОВИ: Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених Законом о раду и другим позитивним прописима, кандидат треба да испуњава и следеће посебне услове: средња медицинска школа, општи смер; стручни испит; лиценца. Описи послова су дефинисани Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Дома здравља Зубин Поток.

ОСТАЛО: Приликом пријаве на оглас кандидати су дужни да доставе следећа документа: пријаву на оглас са кратком биографијом и контакт подацима; оверену фотокопију дипломе о завршеној школи; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; оверену фотокопију лиценце; фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата (уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.); уверење о држављанству Републике Србије; извод из матичне књиге рођених; лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се заснива радни однос. Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација које могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата, о чему одлуку доноси в.д. директора. Приликом заснивања радног односа, изабрани кандидат дужан је да достави: уверење да се против њега не води кривични поступак на старије од шест месеци (уверење издаје надлежни суд); уверење о (не) кажњавању не старије од шест месеци (уверење издаје надлежна полицијска управа). Пријаве се подносе лично Служби за правне послове Дома здравља Зубин Поток, радним данима од 07-15 часова, или путем поште на адресу Дом здравља Зубин Поток, улица Војводе Рада број 10, Зубин Поток, са назнаком „За оглас за пријем у радни однос“ и назнаком за конкретно радно место за које се конкурише. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Оглас за пријем у радни однос биће објављен на интернет страници Националне службе за запошљавање, интернет страници Министарства здравља РС/огласи и конкурси здравствених установа и огласној табли Дома здравља Зубин Поток. Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса на интернет страници Националне службе за запошљавање и Министарства здравља РС. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.