Послови

29.11.2023.

ДОМ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА

ДОМ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА тел./факс: 038/646-24 e-mail: dzgracanica@gmail.com

ДОМ ЗДРАВЉА ГРАЧАНИЦА
тел./факс: 038/646-24
e-mail: dzgracanica@gmail.com

1) Доктор медицине изабрани лекар
на одређено време до 6 месеци, због повећаног обима посла
3 извршиоца

УСЛОВИ: Поред општих услова утврђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: стручна спрема / образовање: високо образовање: на интегрисаним академским студијама из области медицине, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама из области медицине у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; медицински факултет. Додатна знања / испит / радно искуство: положен стручни испит; важећа лиценца; најмање шест месеци радног искуства у звању доктора медицине.

2) Виша медицинска сестра – техничар
на одређено време до 6 месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Поред општих услова утврђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: стручна спрема / образовање: високо образовање: на основним студијама првог степена (основне струковне студије / струковна медицинска сестра – техничар) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године. Додатна знања / испит / радно искуство: стручни испит, важећа лиценца, најмање шест месеци радног искуства у звању више, односно струковне медицинске сестре.

3) Виши физиотерапеут
на одређено време до 6 месеци, због повећаног обима посла

УСЛОВИ: Поред општих услова утврђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: стручна спрема / образовање: високо образовање: на основним студијама првог степена (основне струковне студије / струковни физиотерапеут) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године. Додатна знања / испит / радно искуство: стручни испит; важећа лиценца; најмање шест месеци радног искуства у звању вишег, односно струковног физиотерапеута.

4) Зубни техничар
на одређено време до 6 месеци, због повећаног обима посла
2 извршиоца

УСЛОВИ: Поред општих услова утврђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и следеће услове: стручна спрема / образовање - средње образовање, медицинска школа, зубни техничар. Додатна знања / испит / радно искуство: стручни испит; важећа лиценца; најање шест месеци радног искуства у звању зубни техничар.

ОСТАЛО: Уз пријаву својеручно потписану са кратком биографијом, адресом, e-mail адресом и контакт телефоном, кандидати у затвореној белој коверти подносе: оверену фотокопију дипломе о стеченом образовању одговарајућег профила; оверену фотокопију уверења (потврде) о положеном стручном испиту; оверену фотокопију лиценце издате од надлежне коморе или оверену фотокопију решења о упису у именик коморе; оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених у складу са важећим Законом; оверену фотокопију извода из матичне књиге венчаних (ако је кандидат променио презиме); личну карту (очитану); оверену фотокопију уверења о држављанству.

Кандидати који испуњавају услове огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних информација које могу бити важне за доношење одлуке о избору кандидата, о чему одлуку доноси в.д. директора.
Одлука о избору кандидата који ће бити примљен у радни однос биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка огласа. Кандидати који не буду изабрани неће бити посебно обавештавани о резултатима конкурса.

Пре заснивања радног односа кандидат који буде изабран је дужан да достави: уверење да се против кандидата не води истрага или кривични поступак (уверење издаје суд) не старије од 6 месеци; уверење о (не)кажњавању (уверење издаје полицијска управа) не старије од 6 месеци; лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за који се заснива радни однос у оригиналу.

Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврху избора у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе.
Оглас објавити код Националне службе за запошљавање, интернет страницама Министарства здравља РС/Огласи и конкурси здравствених установа и интернет страници Дома здравља Грачаница.
Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања огласа на интернет страницама Националне службе за запошљавање.
Пријаве са могу послати поштом на адресу: Дом здравља Грачаница, Грачаница – пријава на оглас, ул. Томислава Секулића бб., 38205, АП К и М, или доставити лично у Дому здравља Грачаница, Служби за правне послове, са назнаком за које радно место се подноси пријава на оглас.
Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.
Пријаве достављене електронском поштом биће одбачене и неће се узети у разматрање.
Опис послова за наведена радна места утврђен је Правилником о организацији и систематизацији радних места Дома здравља Грачаница.