Послови

19.09.2023.

Доктор медицине – специјалиста психијатрије

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА БОЛЕСТИ ЗАВИСНОСТИ 11040 Београд

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА БОЛЕСТИ ЗАВИСНОСТИ
11040 Београд, Теодора Драјзера 44

Доктор медицине – специјалиста психијатрије
у специјализованим психијатријским болничким установама које су организоване за двадесетчетворочасовни пријем, за збрињавање и лечење психотичних поремећаја у акутној фази, болести зависности, за форензичку психијатрију, психогеријатрију и психосоцијалну рехабилитацији, на одређено време, ради замене одсутног радника до његовог повратка на рад

Услови: завршен Медицински факултет, специјалистички испит из психијатрије, 3 године и 6 месеци радног искуства у звању доктора медицине, положен стручни испит. Опис послова: утврђен Правилником о организацији и систематизацији послова.
Уз пријаву приложити:
• кратку биографију
• диплому или потврду (фотокопија) о завршеној школској спреми и специјализацији која се тражи огласом
• уверење (фотокопија) о положеном стручном испиту
• лиценца или решење о упису у Лекарску комору
• потврда о радном искуству

У случају избора, кандидат је дужан да донесе оригинал или оверену копију предметних докумената. Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања на интернет страници Националне службе за запошљавање. Оглас ће бити објављен и на интернет страници Министарства здравља. Пријаве се подносе непосредно у Управу болнице или поштом на адресу: Специјална болница за болести зависности, 11040 Београд, улица Теодора Драјзера број 44., са назнаком: „За оглас“. Неблаговремене и непотпуне пријаве се неће разматрати.