Послови

24.04.2023.

Доктор медицине; Виша медицинска сестра-техничар; Медицинска сестра-техничар; Лабораторијски техничар; Сервирка

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА“ 11000 Београд

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „СВЕТИ САВА“
11000 Београд, Немањина 2

Доктор медицине специјалиста у интервентној радиологији за рад у ангио сали болнице

УСЛОВИ: високо образовање, на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређене гране медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; специјалистички испит (радиологија); најмање три године и шест месеци радног искуства у звању доктора медицине.

Кандидат је обавезан да достави следећа документа: пријаву на оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); лиценцу (фотокопија); очитана лична карта; стручни испит (фотокопија); специјалистички испит (радиологија); доказ о траженом радном искуству.

Доктор медицине

УСЛОВИ: високо образовање, на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; стручни испит за доктора медицине; најмање шест месеци радног искуства у звању доктор медицине.

Кандидат је обавезан да достави следећа документа: пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); лиценца (фотокопија); очитана лична карта; стручни испит (фотокопија); доказ о траженом радном искуству.

Виша медицинска сестра-техничар
2 извршиоца

УСЛОВИ: високо образовање: на струковим студијама првог степена (основне струковне студије) по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године; на основним студијама у трајању од најмање две године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; најмање шест месеци радног искустава у наведеном звању; пробни рад од шест месеци.

Кандидат је обавезан да достави следећа документа: пријаву на оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); лиценцу (фотокопија); очитану личну карту; стручни испит (фотокопија); доказ о траженом радном искуству.

Медицинска сестра-техничар

Медицинска сестра-техничар
на одређено време до повратка запосленог са боловања
7 извршилаца

Лабораторијски техничар

УСЛОВИ: средње образовање одговарајућег смера; стручни испит; најмање шест месеци радног искуства у струци. За радно место медицинске сестре на неодређено време и лабораторијског техничара предвиђен пробни рад од три месеца. Кандидат је обавезан да достави следећа документа: пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној школи (фотокопија); лиценцу (фотокопија); очитану личну карту; стручни испит за одговарајуће занимање (фотокопија); доказ о траженом радном искуству.

Сервирка

УСЛОВИ: средње образовање или изузетно основно и радно искуство на тим пословима. Кандидат је обавезан да достави следећа документа: пријаву на Оглас са биографијом, адресом, контакт телефоном и е-адресом; диплому о завршеној средњој, сведочанство о завршеној школи и доказ о радном искуству на тим пословима (фотокопија); очитану личну карту.

ОСТАЛО: Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране. Пријаве на оглас се достављају искључиво на наведену адресу, са назнаком: „пријава на оглас“, у року од 8 дана од дана објављивања огласа. Одлука о избору кандидата биће донета у року од највише 30 дана од дана завршетка конкурса. Сви подносиоци пријава који су испунили услове огласа и били на разговору биће е-поштом обавештени о одлуци о избору кандидата у року не дужем од 7 радних дана од дана доношења одлуке. Достављена документа се неће враћати учесницима огласног поступка. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности ради пријема у радни однос.Подаци се не могу користити у друге сврхе.Подацима рукује и податке обрађује Специјална болница „Свети Сава“.