Послови

01.09.2023.

Доктор медицине специјалиста изабрани лекар за децу; Медицинска сестра - техничар; Медицинска сестра – техничар - бабица

ДОМ ЗДРАВЉА ВРАЧАР 11000 Београд

ДОМ ЗДРАВЉА ВРАЧАР
11000 Београд, Велимира Бате Живојиновића 16

 

Доктор медицине специјалиста изабрани лекар за децу
у Служби за здравствену заштиту деце

УСЛОВИ: Високо образовање: на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника; на основним студијама у трајању од најмање пет година по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године и завршена специјализација из одређених грана медицине, у складу са Правилником о специјализацијама и ужим специјализацијама здравствених радника и здравствених сарадника, положен специјалистички испит из педијатрије, положен стручни испит, најмање три године и шест месеци радног искуства у звању доктора медицине, лиценца. Кандидати су дужни да уз пријаву на оглас приложе: кратку биографију, контакт телефон и e-mail адресу; оверену фотокопију дипломе о завршеном фактултету; оверену фотокопију дипломе о завршеној специјализацији или оверено уверење о завршеној специјализацији; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; уверење о држављанству; очитану личну карту; фотокопију лиценце; извод из матичне књиге венчаних уколико се презиме разликује на дипломи и личној карти.

 

Медицинска сестра - техничар у амбуланти
у Служби опште медицине

Медицинска сестра – техничар - бабица у амбуланти
на одређено време, замена одсутног радника, минимум 6 месеци у Служби за здравствену заштиту жена

УСЛОВИ: средње образовање, положен стручни испит, лиценца, најмање шест месеци радног искуства у наведеном звању; за радно место медицинске сестре – техничара потребна и возачка дозвола Б категорије. Кандидати су дужни да уз пријаву на оглас приложе: кратку биографију, контакт телефон и e-mail адресу; оверену фотокопију дипломе о завршеној средњој медицинској школи; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; уверење о држављанству; очитану личну карту; фотокопију лиценце; извод из матичне књиге венчаних уколико се презиме разликује на дипломи и личној карти.

 

ОСТАЛО: Пријаве слати на наведену адресу, са назнаком “За оглас за пријем у радни однос са навођењем радног места на које се конкурише” или лично доставити у Службу заједничких послова, на трећем спрату, у року од 8 дана од дана објављивања огласа. Приложена конкурсна документација неће се враћати кандидатима. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Кандидати који су доставили благовремене и уредне пријаве на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему. Кандидати ће о избору бити обавештени писаним путем у року од 30 дана од дана истека рока за пријаву кандидата.