Послови

26.01.2024.

Доктор медицине изабрани лекар; Медицинска сестра – техничар у амбуланти

ДОМ ЗДРАВЉА ВРАЧАР 11000 Београд

ДОМ ЗДРАВЉА ВРАЧАР
11000 Београд, Велимира Бате Живојиновића 16

 

Доктор медицине изабрани лекар
на одређено време, замена одсутног радника, минимум 12 месеци у Служби опште медицине

УСЛОВИ: Високо образовање на интегрисаним академским студијама, по пропису који уређује високо образовање, почев од 10. септембра 2005. године, на основним студијама у трајању од најмање пет година, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године, положен стручни испит, лиценца, најмање шест месеци радног искуства у звању доктора медицине. Сви кандидати су дужни да уз пријаву на оглас приложе: кратку биографију, контакт телефон и e-mail адресу; оверену фотокопију дипломе о завршеном фактултету; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; уверење о држављанству; очитану личну карту; фотокопију лиценце; извод из матичне књиге венчаних уколико се презиме разликује на дипломи и личној карти.

 

Медицинска сестра – техничар у амбуланти
на одређено време, замена одсутног радника, минимум 12 месеци

УСЛОВИ: средње образовање, положен стручни испит, лиценца, најмање шест месеци радног искуства у звању медицинске сестре. Сви кандидати су дужни да уз пријаву на оглас приложе: кратку биографију, контакт телефон и e-mail адресу; оверену фотокопију дипломе о завршеној средњој медицинској школи; оверену фотокопију уверења о положеном стручном испиту; уверење о држављанству; очитану личну карту; фотокопију лиценце; извод из матичне књиге венчаних уколико се презиме разликује на дипломи и личној карти.

 

ОСТАЛО: Пријаве слати на наведену адресу, са назнаком “За оглас за пријем у радни однос на одређено време и навођењем радног места за које се конкурише” или лично доставити у Службу заједничких послова, на трећем спрату. Приложена конкурсна документација неће се враћати кандидатима. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Кандидати који су доставили благовремене и уредне пријаве на оглас могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему. Кандидати ће о избору бити обавештени писаним путем у року од 30 дана од дана истека рока за пријаву кандидата.